Колишні Джеджули Дімопулос та Леус влаштовують особисте життя: шоумен продовжує суди за опіку над донькою

Життя не стоїть на місці. Санта Дімопулос після стосунків з Андрієм Джеджулою встигла вийти заміж і розлучитися. Юлія Леус знайшла нове кохання. Та суди за дітей тривають.

Здається, до Санти Дімопулос в Андрія Джеджули більше не виникає претензій. Вони довго сварилися за сина після розставання. Згодом шоумен ображався, що колишня вивезла Даніеля за кордон, не спитавши дозволу в батька.

Та коли на різдвяні свята підліток сам прибув до Києва й зупинився у батьківській оселі, серце Джеджули розтануло, і він забув про всі негаразди, які до цього виникали з Сантою.

Андрій Джеджула з Сантою Дімопулос порозумівся за сина

З Леус ситуація кардинально протилежна. Юлія також вивезла за кордон їхню спільну доньку, не спитавши дозволу в Андрія. Суди за опіку над маленькою Адель між батьками тривають і досі.

Андрій Джеджула продовжує судитися з Юлією Леус за доньку

Джеджула дуже незадоволений рішенням апеляційного суду, який дозволив батьку всього декілька годин на тиждень спілкуватися з донечкою телефоном. До цього чоловік довго оббивав пороги українського та польського Мін’юсту, щоб узагалі з’ясувати адресу, за якою мешкає його дитина. Шоумен поскаржився “Люкс ФМ”:

“З мамою моєї доньки не спілкуємося абсолютно. Я телефоную в час, відведений судом, поки що. Юлія Анатоліївна вважає, що це приватна власність. Я так не вважаю”.

Апеляція не влаштовує татуся, тож він збирається виборювати право бачитися з Адель і проводити з нею більше часу. Рішення опікунської ради прийнято на користь Джеджули, тож 2 дні на тиждень – це не те, на що розраховував чоловік:

“Погодитися з рішенням апеляційного суду, коли мені присудили вісім годин на весь тиждень, не можу”.

Тим часом Юлія часу дарма не гає та знайшла собі нове кохання. З 28-річним Віталієм Головацьким блогерка познайомилася торік улітку. Леус довгий час приховувала від загалу ім’я свого залицяльника. Та врешті назвала ім’я і показала свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.