Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Павло Зібров

Алла Кудлай та Павло Зібров знайомі багато років. Вони не лише регулярно під час концертів зустрічаються за лаштунками. А навіть частенько працювали над дуетами, тому ледь не зріднилися.

Алла Кудлай пригадала співпрацю з Павлом Зібровим

Народна артистка може собі дозволити дуже фамільярно відгукнутися про колегу по співочому цеху:

“Ой, Пашка! Я обожнюю Пашку! Такий позитивний, оптиміст”.

Про Зіброва в Алли Петрівни залишилися тільки приємні спогади. Чоловік завжди вітав співачку з днем народження. Був і залишається дуже позитивним, порядним, щедрим. Вони так близько дружили, що, напевно, дружина Марина відчувала ревнощі. Хоча пані Алла в цьому не впевнена. Вважає, що треба найперше запитати про це у самої жінки:

“Ревнувала? Та звідки ж я знаю? У неї запитайте…”

Віталій Білоножко

Багато свого часу довелося гастролювати Аллі Кудлай і з Віталієм Білоножком. Повірити в те, що цієї людини з глибоким гумором уже немає серед нас, знаменитість і досі не може. Хоча й була на похороні артиста.

Алла Кудлай пригадала співпрацю з Віталієм Білоножком

Вони часто передзвонювалися. Алла Петрівна радила колезі написати книжку спогадів про концертну діяльність, адже за роки траплялося всякого. Та, як бачимо, цей задум артист не встиг втілити в життя.

Пригадуючи спільну концертну діяльність, Кудлай розповіла кумедний випадок, коли у колгоспі артистам виділили кілька тушок свиней. Вони їх запхали у свій невеличкий автобус. Ледве довезли.

З превеликими труднощами Віталій зі звукорежисером завантажили тушку у ліфт. Коли Світлана вийшла на сходовий майданчик, щоб зустріти чоловіка, то найперше побачила у дверях свинячу пику, то дуже сильно налякалася.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.