Олена Кравець висловилася про “Квартал-95” і своє рішення піти зі сцени: “Перестало бути про розваги”

Відома українська акторка, яка 20 років сяяла на сцені "Кварталу 95", Олена Кравець вирішила піти зі сцени та покинула навіть власне шоу "Тихий вечір". Артистка зізнається, що втомилася від сцени.

Олена Кравець – відома українська акторка та телеведуча. Жінка прославилася завдяки участі в шоу “Квартал 95”. Там Кравець працювала від самого заснування студії і асоціювалася саме з “Кварталом”. Втім, у 2022 році Олена вирішила покинути роботу у студії “Квартал 95”. Тоді акторка зізналася, що хоче йти вперед і зайнятися своєю сольною кар’єрою на телебаченні. Також Кравець зазначала, що хоче приділити більше уваги своєму здоров’ю.

Олена Кравець з Кварталу-95 повідомила, що збирається переїхати з дітьми до села
Олена Кравець розповіла про своє рішення піти зі сцени

Після завершення кар’єри у “Кварталі” на телеканалі “Дім” стартувало власне шоу Олени Кравець “Тихий вечір”. Втім, це шоу закрилося вже через рік свого існування, адже навколо нього було багато хейту.

Нещодавно Олена Кравець дала відверте інтерв’ю на YouTube-каналі “Розмова”, де висловилася про “Квартал 95”, а також про своє рішення піти зі сцени.

Так, Кравець зізналася, що пішла з “Кварталу”, бо хотіла чогось більшого.

Мені завжди хотілося ще щось. Іноді була така хибна думка, що якби було менше роботи, я робила б ще щось

, – зізналася Кравець.

Олена Кравець розповіла про своє рішення піти зі сцени
Олена Кравець розповіла про своє рішення піти зі сцени

Мені здається, що я внутрішню перестала бути “про розваги”. Я зрозуміла, що мені потрібно було сказати хлопцям, що мені треба взяти паузу

, – пригадала Олена.

Зараз Олена Кравець не має роботи ні у “Кварталі”, ні на телебаченні вцілому. Акторка зізнається, що зараз вона шукає себе і ще не знає, чим буде в подальшому займатися.

Це перегорнута сторінка. Я зараз як підліток шукаю себе. Я дуже хочу акторської гри, хочу образів, персонажів, дубляжа, читань. Хочу іноді не бути Оленою Кравець.. Хочу іноді бути ким завгодно

, – зізналася Олена.

Варто відзначити, що поки Олена Кравець не має роботи на телебаченні, вона пробує себе в інших сферах. Так, акторка почала вести власний YouTube-канал, де веде подкасти з власною донькою. Крім того, Кравець створила власний курс по голосу для всіх тих, хто мріє бути актором дубляжу, чи спікером.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.