Син Наталії Сумської Хостікоєв зізнався, що не ладнає з тіткою-акторкою Ольгою: після його слів про Паперну

Відомо, що рідні сестри Ольга та Наталія Сумські давно не спілкуються між собою. Причину застарілого конфлікту озвучив син старшої родички В'ячеслав Хостікоєв.

Деякий час після скандалу минув, тож актор може говорити про це спокійно. В інтерв’ю “Сніданку з “1+1” син Наталії Сумської оцінив шанси примирення двох зіркових родин. В’ячеслав відзначив:

“Для мене це вже так не болить, тому що я просто це прийняв”.

Водночас молодший син Хостікоєва сподівається, що колись два розсварені табори примиряться. Звісно, було б непогано порозумітися й помиритися. Але поки що сторони конфлікту не чують і не розуміють одне одного.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про скандал у сімействі Сумських через Тоню Паперну

Оскільки кожен залишився при своїй думці, то перемир’я не досягнуто. Отже, поки що все залишається так, як є. Сварка між родичами виникла, коли Хостікоєв молодший в інтерв’ю Ростиславу Калацинському сказав, що не проти подивитися в очі своїй двоюрідній сестрі Антоніні Паперній.

Донька Ольги Сумської давно мешкає у рф і не виїхала з москви після повномасштабної агресії. На підтримку рідної країни Тоня не прохопилася жодним словом. У заголовку йшлося про заробляння “кривавих рублів”.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про скандал у сімействі Сумських через Тоню Паперну

На що мама акторки не змовчала. Ольга виклала в Інстаграм-сторіз скріншот образливого заголовка й фото журналіста з племінником, підписавши коротко: “Огидна потвора”. Але не поточила, кому саме адресуються ці слова.

Окрім цього, пані Ольга відзначила, що її старша донька, яка мешкає у рф, була присутня по відео зв’язку на похороні бабусі Ганни Опанасенко-Сумської, який відбувся у перші дні великої війни. Тоді як від родини Наталії Сумської ніхто не прийшов на прощання.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.