facebook

“Я не хочу літаків та яхти”: останнє інтерв’ю Кузьми Скрябіна про сенс свого життя та жагу до багатства

Кузьма Скрябін – легенда української рок-музики, чиє ім'я стало символом відвертості, чесності та простоти. Він був людиною, яка завжди говорила те, що думала.

Його слова часто були різкими, але завжди правдивими. Він не боявся критикувати недоліки суспільства та влади, відстоював свої принципи й не йшов на компроміси з власною совістю. Це робило його не лише талановитим музикантом, але й справжнім лідером думок, на якого рівнялися тисячі людей.

Багато хто й досі із сумом згадує цю непересічну особистість, бачучи в ньому не лише талановитого музиканта, але й людину, яка своїм життям проповідувала справжні цінності. Дехто навіть сприймає його як провидця та оракула, що зумів передбачити багато важливих подій. Чи був він таким насправді, важко сказати, але одне можна стверджувати точно: Кузьма Скрябін не ставив багатство на перше місце. У своєму останньому інтерв’ю він розповів про сенс свого життя та ставлення до матеріальних благ, і ці слова залишаються актуальними до сьогодні.

Сенс життя і ставлення до багатства

У своєму останньому інтерв’ю він говорив, що матеріальні блага ніколи не були для нього пріоритетом.

“Я не хочу літаків та яхти”, – сказав він, пояснюючи, що справжнє щастя знаходиться зовсім не в багатстві.

Він пояснив, що близько 36-37 років зрозумів, що є реальним щастям: це коли “руки, ноги цілі. Коли мама й тато живі, коли є дах над головою”, а донька успішно навчається в школі. Для нього важливішими були родина, друзі та можливість займатися тим, що він дійсно любить – музикою.

Кузьма Скрябін про сенс життя та жагу до багатства в останньому інтерв’ю. Скриншот фото з Мережі

Спогади про Кузьму

Сьогодні, згадуючи Кузьму, багато хто відзначає його простоту та людяність. Він був зіркою, але не прагнув жити як зірка. Його не цікавили розкішні автомобілі чи дорогі будинки. Натомість він вкладав свої зусилля та енергію у творчість, створюючи музику, яка знаходила відгук у серцях простих людей. Саме за це його любили та поважали – за те, що він залишався справжнім, без жодної маски чи фальші.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.