Складно із сильними світу: Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін нещодавно поділився курйозною історією зі свого минулого, яка сталася під час його спілкування з експрезидентом України Віктором Януковичем.

Цей випадок не лише викликав усмішку у багатьох українців, але й наголосив на важливості комунікації між представниками різних сфер діяльності.

Суть конфлікту

Руслан Сенічкін, відомий своїм професіоналізмом і вмінням знаходити спільну мову з різними гостями студії, розповів про свою зустріч з Віктором Януковичем під час одного з інтерв’ю. За його словами, ситуація виникла на етапі  його кар’єри, коли він був не згоден із політикою керівництва телеканалу “Інтер”, де він працював журналістом та ведучим ТСН.

“Нас возили в Межигір’я у закритому бусику, для того, щоб ми не побачили володіння цілком. Янукович викидував мікрофон, тому що таймінг і тому, що йому не сподобалося, що його 40-хвилинне інтерв’ю порізали”,- розповідає Руслан.

Під час інтерв’ю Віктор Янукович, як завжди, намагався детально викласти свою думку з кожного питання. Однак, ефірний час, відведений для програми, був обмеженим, що викликало певні труднощі для ведучого. Руслан спробував ввічливо пояснити експрезиденту, що їм необхідно дотримуватися регламенту, але його спроби не мали успіху. Журналіст кілька разів намагався підказати Віктору Федоровичу, що потрібно завершувати відповідь, бо ефірний час обмежений. Але він, здається, просто не розумів, про що йдеться.

Янукович не хотів і чути пояснення журналіста, що вся програма розрахована на 40 хвилин, а просто волав: “Ви мене порізали і мені це не подобається!”

Руслан Сенічкін не зміг пояснити Януковичу, що таке таймінг. Скриншот фото з Мережі

Для того, щоб не брати участі в виборах президента Сенічкін звільнився з каналу:

“30 грудня 2009 року був мій останній ефір”,- додав Руслан.

Історія Руслана Сенічкіна з Віктором Януковичем залишиться в пам’яті багатьох як приклад курйозного і водночас повчального моменту з життя української тележурналістики.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна літня вечеря з кабачків від чоловіка-холостяка: готувати всього 15 хвилин, а насолодження на весь вечір

Приготування смачної літньої страви з кабачків, картоплі та моркви. Такі деруни можна скуштувати лише у саму сонячну пору року. Не пропустіть цю смакоту повз вас.

Що приготувати із творогу, який майже зіпсувався. Ці булочки “Свекруха на порозі” збирають 10 компліментів

Пухкі та розкішні булочки з творогу чудово підходять до чаю або кави. Цей рецепт дозволяє не лише уникнути марнотратства продуктів, але й подарувати вам та вашим близьким смачний десерт.

Могилевська, Каменських, Луценко у леопарді стали в позу диких кішок – чому. ФОТО

Леопардовий принт знову став актуальним і популярним. Наталія Могилевська, Аніта Луценко та Настя Каменських показали, як правильно носити лепард, щоб виглядати модно і яскраво.