Євген Синельников запросив Андрія Данилка в рідну Полтаву: чи впізнав артист друзів і родичів через 30 років

Євген Синельников укупі з Євгеном Філатовим створили проєкт "Як звучить світ… Україна". Коли знімали у Полтаві, Андрій Данилко не стримався і теж приїхав, щоб його місто "показали правильно".

Режисер Євген Синельников та ведучий Євген Філатов подорожують містами України в рамках музичного тревел-шоу “Як звучить світ… Україна”. Коли знімали рідне місто Вєрки Сердючки, запропонували Данилку взяти участь у проєкті.

Андрій спочатку відмовився, посилаючись на зайнятість, та врешті приїхав, щоб проконтролювати процес і показати Полтаву у правильному звучанні. Не обійшлося без звуків кобзи та баяну та інших характерних для обласного центру ноток.

Євген Синельников запросив Андрія Данилка до Полтави

Отак без підготовки й приступили до знімань. Вже на місці Андрій пояснив: відчув таку ностальгію за рідним містом, що не міг пропустити нагоду пройтися знайомими з дитинства вуличками.

Євген Синельников запросив Андрія Данилка до Полтави

А ще Данилко вирішив проконтролювати процес, щоб звучання й справді було саме таким, як відчуває він, а не приїжджа з Києва знімальна група. Євгену участь Андрія дуже сподобалася, адже артист додав шарму й гумору в остаточний результат.

Євген Синельников запросив Андрія Данилка до Полтави

Історія Вєрки Сердючки плавно вписалася у відеоряд. Полтавець пригадав родичів та друзів, яких іноді й впізнати вже не може, бо давно не бачилися. Адже відтоді, як покинув рідні пенати, минуло 30 років.

Данилко й не здогадувався, що момент знімань розпочався, щойно йому начепили петличку з мікрофоном. Спочатку поводився як справжня суперзірка. Та згодом захопився так, що коли вже все було знято, ще продовжував щось пригадувати та награвати.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.