“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.

Історія знає безліч прикладів, коли сильні цього світу – політики та олігархи – використовують свої гроші та владу для задоволення власних бажань. Зірки естради та актриси часто опиняються в епіцентрі таких інтриг, стаючи мішенями для впливових осіб. Відома українська співачка Євгенія Власова поділилася в інтерв’ю каналу “Люкс ФМ” своєю історією, яка проливає світло на ці темні сторони шоу-бізнесу.

Євгенія Власова дала інтерв’ю каналу Люкс ФМ. Скриншот фото з Мережі

Співачка розповіла про один із таких моментів своєї кар’єри, коли вона давала концерт на розкішному кораблі. Євгенія каже, що завжди намагалася бути осторонь усіляких романів та особистих стосунків з можновладцями та багатіями, тому що “знала, чим це попахує”, але одного разу майже “попала у пастку”, коли її хороший знайомий запропонував виступити, як він, сказав на весіллі. Зі слів Євгенії, вона отримала дуже великий гонорар і тому, коли побачила, що на борту перебуватимуть лише три високопосадовці найвищого рангу, а ні якого весілля не буде, відмовлятися було пізно.

“Коли я це зрозуміла, я була шокована”, – розповідає виконавиця.

Вона додала, що їй вдалося виступити та поїхати безнапасно звідти, але “серйозні пригоди все ж таки пережити довелось”.

І хоча жінка не уточнила, які саме відбувалися “пригоди”, та з її тону було зрозуміло, що вони їй не прийшлися до вподоби.

Відмова від компромісів

Євгенія наголосила, що її кар’єра будувалася виключно на таланті та праці, а не на компромісах із впливовими людьми. Судячи з її розповіді, свобода та гідність для неї завжди були важливішими за будь-які преференції.

Історія Євгенії Власової нагадує нам, що навіть у світі шоу-бізнесу, де влада і гроші часто диктують правила, можна залишатися вірним своїм принципам. Її приклад показує, що справжній талант і сила духу завжди знайдуть шлях до успіху, попри спроби впливових осіб використати його для своїх втіх.

Популярне

Схожі статті

“Перестигла черешня”: ці зірки показують соковиті ягоди частіше за інших – Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч тощо

Зірки, навіть перебуваючи в одязі, здатні зробити так, що неможливо відвести погляду від їхнього декольте. Дуже сміливі вбрання обирають Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч та інші.

31-річна Марія Яремчук ексклюзивно прокоментувала причетність Пономарьова до своєї дитини: “Аж незручно”

Марія Яремчук відверто прокоментувала ситуацію з приводу чуток навколо батька дитини, яку вона народила на початку травня та ніяк не коментувала цю подію.

Тоненькі ніжки і 10 підтяжок на обличчі: як виглядає 75-річна Алла Пугачова зараз – Кіркоров не впізнає

Відома співачка Алла Пугачова нещодавно перетнула 75-річний рубіж. Проте виглядає артистка ледь не на 40 років. Що або хто допомагає Примадонні зберігати молодість та красу?