“Про першу і третю він не розповідає”: Валерій Харчишин тричі закохувався, але ми бачили лише другу дружину

Валерій Харчишин не любить говорити про особисте життя, тому мало хто знає, що в житті лідера гурту "Друга ріка" було два шлюби. І старший син музиканта якраз народився від тих стосунків.

Довгий час Валерій Харчишин жив з Юлією та трьома дітьми, тож усі вважали, що в житті артиста був лише один шлюб. Насправді все виявилося не так. Ще у 20 років молодик жив у квартирі своєї дівчини разом з її мамою. Тому вважав за необхідне зробити пропозицію коханій.

Валерій почувався дорослою людиною, тож вчинив, як відповідальний чоловік. Вони побралися, а невдовзі стали батьками. На жаль, прожили разом молодята всього кілька років. Потім розлучилися.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин

Колишня спочатку сама виховувала первістка Івана. Згодом хлопець переїхав жити в родину батька та його другої дружини Юлії. От загал і вважав, що всіх трьох дітей народила саме ця жінка. Нині Іван боронить Україну в лавах ЗСУ.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин: з Юлією

Тим часом життя не стоїть на місці. Валерій розлучився й з другою дружиною після 13 років шлюбу. З Юлією вони не жили разом ще до повномасштабного вторгнення. У травні 2022 року стало відомо про розлучення пари.

Валерій Харчишин розповів про трьох дружин: зі старшим сином Іваном

Жінка з дітьми перебралася до Польщі. А у Харчишина-старшого нове життя. Він, ще офіційно перебуваючи в шлюбі з Юлією, вже мешкав з іншою жінкою, імені якої називати поки не хоче.

Музикант залишив другій дружині будинок у Гостомелі. На жаль, його розбомбили окупанти, тож там практично нічого не залишилося. Валерій мріє відновити своє житло. З Юлією доводиться спілкуватися, оскільки вони мають спільних дітей. Це дуже важко дається Харчишину, але іншого вибору немає.

Популярне

Схожі статті

Десерт від свекрухи на пенсії: це найкращий абрикосовий пиріг, який я тільки куштувала. Неймовірно смачний

Рецепт приготування смачного десерту – абрикосового пирога, ідеальний вибір для вечері з чаєм. Його дуже просто та швидко приготувати, вам не доведеться стояти на кухні півдня.

Їм по 2 штуки на сніданок і жир тане на очах: мої рецепти-фаворити для смачного схуднення “на яйцях”

Багато жінок практикують яєчно-цитрусову дієту, під час якої організм наповнюється білками та вітамінами. Та якщо часу на це немає, просто влаштовуйте дієтичні яєчні сніданки.

Як з бочки! Рецепт найсмачніших квашених огірків на зиму, як вчила моя бабуся: зберігаю в квартирі весь рік

Смачні і хрумкі квашені огірочки, які будуть за смаком як бочкові, дуже просто приготувати вдома. До вашої уваги вдалий рецепт заготовки огірків на зиму.