“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Євген Кошовий живе у шлюбі з Ксенією 16 років поспіль. За цей час подружжя нажило двох доньок – Варвару та Сіму. А ще навчилися дослухатися одне до одного й намагатися вирішувати всі непорозуміння без скандалів.

З кризою 3 та 7 років пара не стикалася. Звісно, час від часу траплялися сварки. Та Лисий ставиться до цього по-філософськи: “якщо мовчатиме, як дізнаєшся, чого вона хоче?” Особливо часто це траплялося під час вагітності Ксюші. З роками обоє навчилися толерантного розв’язання всіх проблемних питань.

Євген Кошовий розповів про проблеми у вихованні старшої доньки Варвари

Варя з дитинства страждала на зіркову хворобу. Могла обурюватися, що якийсь хлопчик наступив на ногу “доньці самого Євгена Кошового”. На що тато завжди вимагав “прикрити рот”.

Євген вважає, що старша донька не виросла мажоркою, хоча іноді 16-річна дівчина висуває цілу купу “я хочу”. У таких випадках тато дає настанову Варі зупинитися. Доводиться з багатьох “хочу” залишати щось одне.

Євген Кошовий розповів про проблеми у вихованні старшої доньки Варвари
Євген Кошовий розповів про проблеми у вихованні старшої доньки Варвари

З приводу майбутнього навчання дівчини тато не заперечує, щоб Варя стала співачкою та акторкою, як вона мріє. Тож нині Кошова вивчає польську мову. Євген не пояснив, навіщо, але й так зрозуміло, де планує здобувати вищу освіту його донька.

Перехідний вік пройшов для родини дуже складно. Останні 2 роки стосунки з мамою й татом були на межі. Скандали вряди-годи набирали вселенського масштабу. У ТікТоці Варя викладала відео під російськомовні треки, що викликало скандал. Євген провів бесіду з донькою-підлітком.

Євген Кошовий розповів про проблеми у вихованні старшої доньки Варвари

Батько не приховує, що з Варею йому важко порозумітися. Дівчина доволі характерна, а щось заборонене її навпаки приваблює. Тато вчить доньку спочатку думати про наслідки, а вже потім щось робити.

Нинішнє дитинство Кошовий не вважає щасливим, адже дітям доводиться ховатися у бомбосховищах і весь час чути погані новини. Але батьки докладають максимум зусиль, щоб їхні доньки все-таки почувалися радісно.

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.