Чи вибачив Сергій Жадан зраду Христині Соловій? Співачка відзначила: “Приходить у твоє життя і щось дає”

Ініціатором стосунків став Сергій Жадан, а Христина Соловій просто приймала його залицяння. Розставання знаменитостей було дуже болісним. Чи спілкуються нині колишні закохані?

В якийсь момент Христина Соловій сама повірила, що покохала Сергія Жадана. Разом вони зробили чимало проєктів. Записували пісні, робили кліпи, виступали на спільних концертах, їздили на гастролі.

Обоє благали широкий загал не цікавитися їхніми стосунками, а звертати увагу на творчу діяльність. Та прогулянки пари й тримання за руки цікавили фанів не менш ніж кліп на пісню “Юність”, де Христя з Сергієм палко обіймаються та цілуються.

Христина Соловій залишилася в непоганих стосунках з Сергієм Жаданом

А потім співачка дала сумнозвісне інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому повідала всю правду. З’ясувалося, що роман між співачкою та письменником розпочався, коли Жадан ще перебував в офіційному шлюбі.

Вони зустрілися для інтерв’ю. Потім випили… Так усе й закрутилося. Хоча зі своєю мамою дівчина знайомити нового кавалера не поспішала. Ідилію порушила сама Соловій.

Вона закохалася в іншого чоловіка й почала діяти на два фронти. Підшукувала слушний момент, щоб розповісти Сергію всю правду, але не встигла. Жадан сам про все дізнався. Було дуже незручно.

Христина Соловій залишилася в непоганих стосунках з Сергієм Жаданом

Здавалося б, після такого негарного розставання, чоловік і жінка не повинні більше спілкуватися – надто боляче це буде для обох. Христина повідала “Нашому радіо”, що вони з Сергієм зберегли “непогані стосунки”:

“Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає”.

Нині Сергій із музикантами свого гурту “Жадан і Собаки” приєднався до бригади Нацгвардії “Хартія”. А Український вільний університет, розташований у Мюнхені, надав письменнику титул почесного доктора філософії.

Популярне

Схожі статті

Кондитерські більше не спонсорую, бо сама печу швидко та з користю: абрикосовий пиріг готую всього 7 хвилин

Домашні десерти, такі як абрикосовий пиріг, мають безліч переваг перед покупними тортами. Вони не тільки корисніші, але й дозволяють експериментувати з інгредієнтами, створюючи щось дійсно особливе.

Під їхні пісні знайомились та закохувались. Як зараз виглядають кумири юності: Білик, Руслана, Пономарьов

Ірина Білик, Руслана Лижичко та Олександр Пономарьов залишаються яскравими зірками української естради, попри минулі роки. Вони є прикладом того, як можна зберегти молодість душі та тіла.

Раніше обходила цю рибу стороною, бо не подобався запах. Та от знайшла чудовий рецепт і тепер готую щотижня!

Мойва – це риба, яка заслужила свою популярність завдяки доступності, поживній цінності та смаку. Однак, багато хто уникає її приготування через специфічний запах.