“Ціни в Києві могли бути й гіршими”: Анатолій Анатоліч розповів, що на родину витрачає 200 тис. грн щомісяця

Зазвичай зірки дуже розмито говорять про свої витрати. Анатолій Анатоліч чесно назвав суму, яку витрачає на утримання багатодітної родини на місяць. Звісно ж, відразу отримав хвилю хейту у відповідь.

Багатодітний тато Анатолій Анатоліч не приховує, що, маючи трьох дітлахів, не проти стати батьком учетверте. От тільки дружина Юла, з якою живуть у мирі та злагоді вже 14 років поспіль, не готова більше народжувати.

Та й на утримання 13-річної Аліси, 11-річної Лоліти та 3-річного Ніла доводиться витрачати понад 100 тисяч гривень на місяць лише на елітні школу та дитсадок. А що буде, якщо з’явиться ще один член родини?!

Скільки Анатолій Анатоліч витрачає на сім’ю щомісяця

В інтерв’ю Instagram-блогерці Ангеліні Пічик Анатоліч чесно зізнався: щомісяця витрачає на родину десь 5 тисяч доларів. Окрім оплати навчальних закладів, багато грошей йде на продукти, адже в малечі гарний апетит. А ще потрібно потурбуватися про одяг та транспортні витрати, адже родина мешкає за містом. Нічого поганого у такому рівні витрат чоловік не бачить:

“Ціни в Києві могли бути й гіршими, тому я думаю, що не варто скаржитися. Гроші мають крутитися: тобі прийшли гроші – і ти їх тут же витратив і підтримав кого треба”.

Слід відзначити, що за подібні відвертості Анатолій Анатоліч відразу ж отримав на свою голову купу хейту. Людей страшенно обурило, що чоловік хвалиться щомісячними витратами у 200 тисяч гривень, тоді як іншим платять копійчані пенсії та зарплати, а переселенцям відмовили в допомозі у 2-3 тис.грн:

“Це просто жесть, люди добрі, та що ж це таке? Одні ледь виживають за мінімалку, а інші 5 штук доларів витрачають в місяць”.

Знайшлися й такі, що назвали подібні витрати зависокими навіть для Західної Європи, не те що для України, адже більшість українців змушена працювати на зарплату у 8-10, максимум 20 тисяч гривень, а тут такі розкоші.

Хтось підтримав відомого блогера, мовляв, чесно заробляє, не крадучи жодної копійки з бюджету та сумнівних тендерів, то чому викликає обурення:

“Людина вміє і може заробляти. До чого негативні коментарі? Що вам заважає бути на його місці?”

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.