facebook

Заплутане життя Фагота – має офіційну доньку, хоча насправді в нього рідний син: “Це дуже смішна історія”

Особисте життя 50-річного Фагота доволі заплутане. З тією, яка народила сина, не розписався. Натомість визнав за свою дівчинку, яку народила колишня дружина.

Вже 14 років поспіль Олег Фагот Михайлюта живе з дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Пара не поспішає одружуватися й не планує заводити дітей. Просто насолоджувалися спілкуванням одне з одним, допоки не почалася повномасштабна війна.

Фагот розповів про законнонароджену доньку та позашлюбного сина

Натомість минуле Фагота виявилося доволі заплутаним і просто дивовижним. У 22 роки Олег одружився з піаністкою Бєлгородської філармонії. Разом вони прожили 8 років. Музикант розповів Славі Дьоміну:

“Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька, це була їй підтримка”.

Вже після розставання колишня дружина звернулася до українця з дивним проханням. Дівчина попросила записати на Михайлюту свою доньку, яку вона народила казна від кого.

З Ольгою Навроцькою у Фагота дітей немає

Росіянка не могла зізнатися рідним, що нагуляла маля, тож Фагот виручив і взяв батьківство на себе. Згодом жінка знайшла собі пару й попросила підписати папери на відмову від батьківства. Отже, Софією Олегівною Михайлютою дівчинка була лише перший рік свого життя.

Фагот розповів про законнонароджену доньку та позашлюбного сина

Після цього у Фагота були стосунки з журналісткою Анастасією Будкіною. В один і той же день чоловік і жінка сповістили одне одному важливі новини. Настя сказала, що вона вагітна, а Олег зізнався, що покохав іншу та йде від неї:

“Ми не жили разом, ми просто зустрічалися. У той момент, коли я зрозумів, що треба бути чесним і сказати, що закохався і йду далі, вона мені це заявила”.

Від сина учасник гурту ТНМК не відмовився, але його маму до РАЦСу так і не повів. Нащадку Микиті нині вже 14 років.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.