От би всім так! Скільки грошей витрачає Неля Шовкопляс на свої наряди: модницю одягають найкращі стилісти

Неля Шовкопляс часто привертає увагу своїм стильним зовнішнім виглядом. Її наряди вражають елегантністю та вишуканістю, що викликає цікавість до того, скільки ж грошей вона витрачає на свої образи.

Саме таке питання поставила їй журналістка “Радіо Люкс ФМ”. Але Неля Шовкопляс не змогла назвати конкретну суму коштів на місяць і розповіла, що загалом придбає речі не на якийсь період, а “точково” й пожартувала, що часто займається не шопінгом, а “зирінгом”.

Втім вона поділилася схемою придбання одягу, що дозволяє зрозуміти процес створення її бездоганного стилю.

Схема придбання речей

Телеведуча розповіла, що працює з найкращими стилістами, які допомагають їй підбирати одяг для ефірів та зйомок.

Не секрет, що Неля співпрацює з кількома стилістами, які мають бездоганний смак і знають останні модні тенденції. Професіонали відбирають речі від відомих дизайнерів та брендів, враховуючи особисті вподобання та особливості зовнішності телеведучої. Перед кожним ефіром або зйомкою стилісти привозять кілька варіантів одягу, які підходять для конкретної події, а тоді ведуча приміряє запропоновані варіанти та вибирає ті, що їй подобаються найбільше.

Після того, як Шовкопляс обирає наряди, які їй сподобалися, вона має можливість викупити їх для власного гардеробу. Таким чином, телеведуча поступово формує свій стильний гардероб. Так нещодавно, зі слів жінки, вона таким чином придбала сукню бренду One by one.

“Те, що підбирають мені стилісти, я впевнена, що воно мені пасує на 100%”, – зізнається Неля.

Нелю Шовкопляс одягають найкращі стилісти. Скриншот фото з Мережі

Хоча Неля Шовкопляс не відкриває точні суми, які вона витрачає на одяг, можна припустити, що вартість її гардеробу досить висока. Співпраця з відомими стилістами та використання одягу від провідних брендів передбачає значні витрати. Однак, для телеведучої це інвестиція у свій образ та професійний імідж.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.