Злата Огнєвіч образила Олега Ляшка, коли пішла з політики: в яких стосунках нині радикал та співачка

Не всі пам'ятають, що 10 років тому Злата Огнєвіч сиділа під парламентським куполом та натискала на кнопки. Чи спілкується зірка нині з лідером своєї партії Олегом Ляшком?

У політиці Злата Огнєвіч стала послідовницею Святослава Вакарчука. Той двічі ставав народним депутатом України, та за рік складав повноваження народного обранця. Від мандата відмовилася й співачка.

Чи спілкується Злата Огнєвіч з Олегом Ляшком?

У 2014 році зірка зайшла у парламент за списками радикальної партії Олега Ляшка, в якій займала 4-те місце. А вже в грудні 2015-го написала заяву про вихід із депутатського корпусу.

Тоді своє рішення скласти депутатський мандат зірка пояснила неможливістю просувати законопроєкти, що стосуються культури, хоча й була головою відповідної фракції. Адже у парламенті постійно тривають міжпартійні розбірки замість конструктивної роботи.

Чи спілкується Злата Огнєвіч з Олегом Ляшком?

Журналісти “Фокусу” пригадали Златі її політичне минуле й поцікавилися, чи спілкується знаменитість з Олегом Ляшком, кандидатуру якого підтримала на виборах до Верховної Ради. Огнєвіч відповіла так:

“З Олегом Валерійовичем я не підтримую стосунків. Бачила його востаннє в той день, коли складала депутатські повноваження”.

Злата не стежить за життям радикала і не знає, де він нині перебуває. Але побажала Ляшку та його родині “миру й усього найкращого”. Треба ще розібратися, скільки важливих законопроєктів подала депутатка 8 скликання та чи були вони втілені в життя.

Чи спілкується Злата Огнєвіч з Олегом Ляшком?

А от про те, що Огнєвіч перебувала у списках затятих прогульниць засідань ВР, відомо достеменно від руху “Чесно”. Щоправда, дещо важливе для себе учасниця “Євробачення 2013” з того часу таки винесла.

Саме у 2015 році Інна Бордюг змінила паспорт й офіційно стала Златою Огнєвіч. Артистка пояснила, що дуже незручно, коли офіційні дані не збігаються з псевдонімом. Наприклад, виникають труднощі з бронюванням авіаквитків та готелів. Та найголовніше, зірка вже асоціює себе зі Златою, а не Інною, тому навіть рідних просить не називати її дитячим ім’ям.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.