Це якась містика: як дідусь з небес допоміг переможниці “МастерШеф-13” Аліні Бурик пройти в шоу й перемогти

Історія переможниці 13 сезону популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Аліни Бурик — це не тільки про талант і наполегливість, але й про сімейну підтримку, яка перевершує межі цього світу.

Аліна Бурик зростала в атмосфері любові та взаєморозуміння. Її сім’я завжди була для неї найбільшою опорою. Достатньо сказати, що проживає родина в одному приватному будинку одразу кількома поколіннями. Там, до речі, панує особлива традиція: коли всі вдома, то обов’язково снідають разом за великим столом.

Аліна завжди відчувала особливу близькість до свого дідуся. Він був для неї не просто родичем, а справжнім наставником. Змалечку дідусь підтримував дівчину у її захопленні кулінарією. Він навчав її тонкощів приготування страв і завжди підбадьорював у складні моменти. Свою першу страву — картопляні деруни, дівчинка приготувала разом із ним.

Аліна розповідає справжні містичні речі. За кілька днів їй наснився сон, що дідуся не стало. Але вона не надала цьому значення, вирішивши, що то просто погане сновидіння. Та, коли воно справдилося, дівчина не могла собі пробачити, що не попередила, не  поговорила…

“Проте він завжди в моєму серці, десь всередині. Я вірю, що він з гори піклується про мене та допомагає”, – вважає його онука.

Тому свою першу страву із серії “100 страв за 100 днів” кондитерка приготувала як раз у День народження найближчої людини.

Шлях до “МастерШеф”

Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик. Скриншот фото з Мережі

Аліна не з першого разу потрапила на шоу. Їй знадобилося цілих шість спроб, щоб стати учасницею “МастерШеф”. На шостий раз, коли вона нарешті отримала шанс показати свій кулінарний талант на великій сцені, її дідусь вже був на небесах. Проте, Аліна постійно відчувала його присутність і благословіння на успіх.

Перемога Аліни Бурик у “МастерШеф-13” – це приклад того, як важливо вірити в себе і відчувати підтримку близьких. Її історія показує, що справжня любов і підтримка не знають меж, навіть після смерті.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.