Жінка, яка вміє розбивати чоловічі серця: Христина Соловій розповіла про свої романи з одруженими чоловіками

Христина Соловій продовжує залишатися однією з найбільш обговорюваних постатей українського шоу-бізнесу. Її відвертість у розповідях про особисте життя викликають інтерес у шанувальників та медіа.

У своїх інтерв’ю Христина Соловій іноді ділиться подробицями особистого життя. Нещодавно вона зробила кілька відвертих зізнань про свої стосунки з одруженими чоловіками, зокрема із Сергієм Жаданом.

Перший досвід у стосунках

Христина Соловій зізналася, що ще у 8 класі “стала свідомо коханкою” хлопця, у якого вже була подружка. Це був її перший досвід у стосунках.

” Я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки”,- пригадує артистка.

Сучасні романи

Сьогодні Христина Соловій також не боїться зізнаватися у своїх складних стосунках. Вона відверто розповіла, що іноді має романи з одруженими чоловіками. Однак у неї є один важливий принцип: вона зустрічається лише з тими чоловіками, які нещасливі у своєму шлюбі. Христина вважає, що у таких випадках вона не руйнує щасливі сім’ї, а навпаки, допомагає людям знайти те, чого їм не вистачає у їхньому житті.

Вона також проти того, щоб бути у зв’язку одночасно більш ніж з одним чоловіком. Втім, з її слів, такі ситуації іноді виникають.

Відносини з Сергієм Жаданом

Христина Соловій та Сергій Жадан. Скриншот фото з Мережі

Одним із найбільш резонансних зізнань Христини стало повідомлення про її роман із Сергієм Жаданом, відомим українським письменником. Ця новина викликала багато обговорень у суспільстві, адже Жадан є не лише знаменитістю, але й одруженою людиною. Вірогідно це той самий випадок, коли  Христина вирішила, що Сергій був нещасливий у своєму шлюбі, і їхні стосунки стали для нього віддушиною.

Відвертість Соловій викликає різні реакції у суспільстві. Деякі люди підтримують її, вважаючи, що вона має право на особисте щастя і не повинна відповідати за чужі шлюбні проблеми. Інші ж критикують її за те, що вона втручається у чужі родини.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.