“Вона від усього відмовляється”: Тімур Мірошниченко розповів про складнощі з 8-річною названою донькою

Не так давно Тімур Мірошниченко та його дружина Інна удочерила ще одну дитину. Телеведучий зізнається, що адаптація 8-річної Ангеліни проходить складно.

Зіркова сім’я Тімур та Інна Мірошниченко тепер багатодітні батьки. Подружжя мають двох власних і двох усиновлених дітей. Першим Мірошниченки усиновили 2-річного хлопчика, якому дали ім’я Марсель. А нещодавно подружжя поділилися ще однією радісною новиною: вони знову стали батьками, удочеривши 8-річну дівчинку Ангеліну.

Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки
Тімур Мірошниченко розповів про складнощі з 8-річною названою донькою

В інтерв’ю “1+1” Тімур Мірошниченко розповів про те, як проходить адаптація дівчинки в новій родині. Телеведучий зізнався, що 8-річна Ангеліна наразі досить замкнута і погано йде на контакт. Так, Тімур пригадав, як у перші дні, як дівчинка приїхала у їхню родину, вони не могли її нагодувати.

Ангеліна через стрес взагалі не їла

, – розповів Тімур.

Чоловік не став приховувати, що у свої 8 років дівчинка дещо відстає від ровесників у розумовому та емоційному розвитку. Та телеведучий запевняє, що всі діти з дитячих будинків мають такі проблеми. Зараз подружжя думають над тим, щоб 1 вересня знову відправити дівчинку у перший клас, хоча вона його вже закінчила у дитячому будинку.

Тімур Мірошниченко розповів про складнощі з 8-річною названою донькою
Тімур Мірошниченко розповів про складнощі з 8-річною названою донькою

Щодо захоплень та вподобань Ангеліни, Тімур зазначає, що зараз дівчинка від усього відмовляється і не хоче нічого пробувати нового. Її не цікавлять ні співи, ні танці, ні малювання. Та Мірошниченко впевнений, що коли дівчинка повністю адаптується до нових умов життя, то буде більш відкритою і зацікавленою.

Варто додати, що у подружжя Мірошниченків є 6-річна донька Мія, яка мріяла про сестричку. За словами Тімура, дівчинка непогано комунікує зі своєю названою сестричкою та тісних родинних зв’язків між ними немає. Ведучий вважає, що має пройти час, щоб дівчатка стали близькими.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.