“Концерти, роялті, реклама, соцмережі”: Злата Огнєвіч заробляє всюди потроху – на безбідне життя вистачає

Злата Огнєвіч не втікала з України, як багато її колег. Воліла розділити долю разом з усіма українцями. Звісно, заробітки зірки за останні 2,5 року значно знизилися. Але дещо все-таки перепадає.

Злата Огнєвіч розповіла журналістам “Фокусу”, як і скільки нині заробляє. Повсюди йдуть невеличкі надходження. Так, знаменитість отримує свій відсоток від концертної діяльності. Бере участь у рекламі, а також веде власний блог.

Окрім цього, має монетизацію в YouTube від перегляду кліпів на власні композиції. У підсумку виходить більш як 2 тисячі доларів на місяць. Тож вистачає і на прожиття, і на донати для ЗСУ.

Скільки заробляє Злата Огнєвіч

Злата часто бере участь у благодійних концертах, заробіток із яких йде на потреби військових. Ще й додатково проводить збори у соцмережах для захисників. Тато Огнєвіч працює військовим хірургом у шпиталі, тож артистка знає з перших вуст, що відбувається на передовій та які поранення отримують наші хлопці.

Раніше Огнєвіч розповідала Славі Дьоміну про негаразди з грішми. Під час пандемії корони заробітки артистки впали практично до нуля. Тож виникли фінансові проблеми. Златі довелося виплатити штрафи за концерти, що не відбулися, й вона залишилася буквально ні з чим.

Скільки заробляє Злата Огнєвіч

Щоб розрахуватися повністю, зірці навіть довелося продавати прикраси. А тут ще стали телефонувати з ЖЕКу, вимагаючи терміново проплатити борги за комуналку. Знаменитість благала трішки зачекати, мовляв, сплатить усе до копієчки тільки трішки згодом.

Та комунальники виявилися невблаганними. Коли борг за світло сягнув 60 тисяч гривень, квартиру Злати відімкнули від електрики. Одного разу хазяйка повернулася додому й побачила червону калюжу біля холодильника.

Це потекли заморожені ягоди через розморожування системи. Було дуже образливо, адже в деяких сусідів борги за комірне сягали 250 тис.грн, але постраждала від відключення саме співачка.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.