“Роялті, концерти, корпоративи”: Дмитро Монатік розповів, з чого складаються його нинішні заробітки

Слава Дьомін, спілкуючись з Дмитром Монатіком, поставив своє улюблене запитання: скільки й з чого співак нині заробляє. Артист постарався відповісти якомога детальніше.

Найпершим пунктом нинішніх заробітків Дмитра Монатіка є роялті, сповістив він. На щастя, в Україні це поступово починає працювати, як належить. Якщо пісні артиста звучать на радіо, телебаченні, в ресторані тощо, то автору капають якісь копієчки.

Цифрові системи типу Спотіфай теж роблять авторські відрахування. Звісно, це невеликі заробітки, але краще, ніж нічого. Також Монатік має студію продакшен. Тепер вона називається Love&rhythm production. Це ще одна стаття доходів.

Скільки заробляє Дмитро Монатік

На концертах нині багато не заробиш. Вони переважно благодійні, тож це взагалі нічого не приносить. Артоборона провела зо 2 десятки виступів, зокрема, зібравши 800 тис. грн. І це без Києва та Одеси. У цих містах були багатотисячні майданчики, де вийшло, відповідно, 450 та 550 тис.грн.

Як заробляє Дмитро Монатік

З корпоративами теж біда. За останні 2,5 року їх було від сили зо п’ять. Звісно, це трішечки допомагає триматися на плаву. Але й з цих грошей хочеться допомогти нашим хлопцям – придбати дрон, рацію чи закрити якусь іншу потребу.

Скільки Дмитро Монатік потребує грошей на життя

Перші 3 місяці повномасштабного вторгнення Дмитро платив своїм працівникам зарплату. Надалі не зміг цього робити, тому багатьох звільнив. Зараз ситуація потроху виправляється, але все одно доводиться витрачати гроші на прожиття й з довоєнних накопичень.

Монатік вважає, що йому вистачило б на місяць 1 тисячі доларів. Але є ще дружина Іриша, яка не працює, та двоє синів. У тому, щоб балувати дітей та дарувати їм щось омріяне, батько не бачить нічого поганого.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.