Людям язика не зав’яжеш: Марія Яремчук розкрила, хто розповів усім про те, що вона народила Пономарьову сина

Сучасні зірки шоу-бізнесу часто стають об'єктами різноманітних фантазій та вигадок і Марія Яремчук не стала винятком. Саме тому вона нещодавно прокоментувала свою ситуацію.

Останнім часом в інформаційному просторі почали поширюватися чутки про те, що вона народила сина від Олександра Пономарьова. Марія розповіла, хто, на її думку, став джерелом цих інсинуацій.

Чутки та їх походження

Марія Яремчук вважає, що чутки про її ймовірну дитину від Пономарьова розповсюджуються від її зведеного брата Дмитра. Дмитро – один з двох синів Назарія Яремчука від першого шлюбу, який помер у 1995 році від онкології.

Відомо, що при житті батька родина жила дружньо, але, як це часто стається, після його смерті стосунки геть зіпсувалися.

Назарій Яремчук із синами та донькою. Скриншот фото з Мережі

Почалася судова тяганина за спадок. В результаті нерухомість відійшла Марії, а все інше її братові. Як сказала жінка в одному з інтерв’ю:

“Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна…”

Зрозуміло, що зведені брати й сестри іноді мають непрості відносини, і не виключено, що й між цими могли виникати конфлікти, які призвели до поширення подібних інсинуацій.

Позиція Марії Яремчук

Річ у тому, що після пологів Дмитро, поспілкувавшись із ЗМІ, нібито поскаржився на свою “специфічну сестру”, яка не захотіла з ним спілкуватися ні зараз, ні тоді, коли у нього також народилася дитина. Завдяки цьому, на думку Марії, він став тим джерелом необґрунтованої інформації. У своєму інтерв’ю вона підкреслила, що не має дитини від Олександра Пономарьова. Співачка засмучена тим, що особисте життя стає об’єктом настільки несправедливих чуток. Зірка не безпідставно відзначає, що подібні плітки не лише руйнують її особисте життя, а й можуть завдати шкоди їхній з Олександром репутації.

Вона відчуває незручність перед жінкою Пономарьова та додає: “…що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!”

Марія закликає всіх не вірити чуткам та пліткам, які не мають під собою жодних фактів. Вона вважає, що журналістам варто перевіряти інформацію, перш ніж її вставляти в новини.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?