“Зі мною чоловік, який вселяє надію”: як виглядає коханий Лариси Созаєвої, яку двічі покинув Віктор Павлік

Ларисі Созаєвій довелося потерпати від Віктора Павліка. Двічі музикант кидав дружину та йшов до інших. Врешті танцівниця знайшла нове кохання. Як виглядає її новий обранець.

Друге розлучення з Віктором Павліком стало справжнім крахом надій для Лариси Созаєвої. Жінка залишилася без чоловіка, без сина, який помер від раку. Ще й квартирне питання зависло, бо співак припинив виплачувати кредит за житло.

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва вперше показала свого обранця

У жінки навіть були думки піти в монастир, оскільки зі світським життям її більше нічого не поєднувало. Та згодом усі проблеми було розв’язано, всі зв’язки з колишнім чоловіком та його новою дружиною розірвано.

Тож можна було подумати й про нові стосунки. Доля подарувала Ларисі зустріч із чоловіком, на яку вона вже не сподівалася. З Костянтином вони почали обмінюватися повідомленнями на сайті знайомств ще до початку повномасштабної війни. В інтерв’ю Oboz.ua Созаєва розповіла, що думає про свого нинішнього обранця:

“Це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки. Наразі зі мною чоловік, який вселяє надію. Якби не кохана людина поряд, було б дуже важко”.

Ларисі імпонує, що Костянтин є патріотом і багато розповідає про історію України. Врешті вона відчула себе жінкою по-справжньому, адже тепер є з ким поспілкуватися й розповісти все, що трапилося протягом дня:

“Я жінка молода! Я хороша людина і не повинна бути одна. Мені потрібна пара”.

Своє маленьке жіноче щастя ексдружина Віктора Павліка довго зберігала в собі, не виносячи на загал. Потім стала натякати в мережі, що вже не сама, а має людину “з тонким гумором та гострим розумом, вірністю та любов’ю”.

Тепер дійшла черга показати свого коханого широкому загалу. Тож після страшних років поневірянь і втрат Лариса Созаєва врешті отримала пару.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.