Ірина Білик не заважала: чому ні спільний син, ні сімейний бізнес не втримали шлюб Дмитра та Олени Коляденко

Яскраві виступи Коляденка та неординарна поведінка на сцені давно стали частиною його іміджу, проте за цим усім стоїть і багато особистих переживань.

Нещодавно Дмитро ледь не вперше відкрито розповів про причину розлучення зі своєю колишньою дружиною, що стало для багатьох його шанувальників справжнім одкровенням.

Історія кохання, що закінчилась

Дмитро був 10 років одружений з Оленою Коляденко, відомою українською хореографинею та режисеркою, яка також має чимало успіхів у шоу-бізнесі. Пара здавалася ідеальною, адже вони мали спільні інтереси, працювали разом та виховували сина, якого народили у 1993 році й назвали Філіпом.

Дмитро й Олена Коляденко та їхній син Філіп. Скриншот фото з Мережі

Спочатку подружжя жило у скруті настільки, що, як розповідає артист, він сам шив підгузки та пелюшки зі скатертини малому сину.

Але творча й талановита пара вирішила ризикнути та створити власний танцювальний колектив. І, о чудо! Їх помітив продюсер Євген Рибчинський та запросив у тур з популярним на той час EL Кравчуком. Відтоді кар’єра обох пішла вгору, а от кохання зникло.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Коляденко поділився деталями свого розлучення. За його словами, головною причиною розриву стало бажання Олени стати вільною. Їй захотілося свободи. Жінка просто взяла свої речі, Філіпа та покинула Дмитра. Щоправда, хореограф і про себе не дуже приємне відгукується. Він зізнається, що надмірно ревнивий, через що навіть звертався до психолога, хоча вважає це марною тратою часу, бо не допомогло. Коляденко запевняє, що їхнє з Оленою рішення розлучитися було спільним і не супроводжувалося конфліктами або сварками. Вони обидва зрозуміли, що більше не можуть підтримувати колишній рівень близькості, і вирішили розійтися мирно, зберігаючи повагу один до одного.

Надалі у чоловіка було багато романів, в тому числі й гучний — з Іриною Білик, з якою зараз вже від грудня 2023 року посварився і більше не спілкується. А от з колишньою дружиною Оленою підтримує дружні стосунки. Він навіть розповідав, як після останнього розриву з Білик, саме Олена допомогла йому з роботою.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.