Ситуація анекдотична, але не смішна: Антоніна Хижняк розповіла, як жила разом із дівчиною свого чоловіка

Антоніна Хижняк, талановита українська актриса, відома багатьом завдяки ролі Мотрі в популярному серіалі "Спіймати Кайдаша", поділилася своєю непростою життєвою історією.

Початок повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року перевернув життя кожного українця. Люди поспіхом евакуювалися, намагаючись знайти безпечне місце для себе та своїх близьких. Антоніна Хижняк також опинилася в скрутному становищі, коли загроза обстрілів і бойових дій зростала з кожним днем.

Відчуття невизначеності та страху змусили багатьох українців шукати прихисток у родичів чи знайомих. Втім, у випадку актриси, обставини склалися зовсім несподівано. Вона опинилася в одному домі зі своїм колишнім чоловіком, його новою дівчиною та своїми колишніми свекрами.

Непрості стосунки під одним дахом

Жінка зізнається, що ситуація була дуже складною, адже всі вони опинилися в умовах, коли треба було разом виживати. Ніхто не знав, що буде завтра, і кожен намагався зберігати спокій. Проте напруженість між колишнім подружжям та присутність нової партнерки колишнього чоловіка додавали емоційного тиску.

Актриса зазначила, що ці 10 днів здавалися “ситуацією анекдотичною, але не смішною”. Попри всі труднощі, вони намагалися зберігати людяність та співчуття, адже всі розуміли, що найважливіше зараз – це безпека та життя.

Антоніна Хижняк зі “Спіймати Кайдаша” розповіла життєву історію

“Насправді, коли прийшла війна – все стало неважливо. Я навіть віддала сина колишньому з його дівчиною, щоб вони довезли малого до Тернополя. Це на голову не вдягнеш…”- розповідає актриса.

Відомо, що зі своїм колишнім чоловіком Антоніна зустрілася, коли їй було 22 роки. Після трьох років стосунків, закохані вирішили побратися. Втім шлюб проіснував лише 2 роки. За цей час у пари народився син. Але навіть дитина не втримала стосунки батьків. У цей час Хижняк будувала кар’єру, а чоловік, людина далека від мистецтва, працював у сімейному бізнесі.

Зараз Антоніна каже, що спілкується з колишнім лише на теми потреб дитини. В неї є нове кохання — чоловік, з яким вона планує своє майбутнє.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.