Таїсія Повалій – 1, Ані Лорак – 2: Віктор Бронюк порахував, скільки вони зберуть аншлагів після повернення

Якби в Києві анонсували концерт Ані Лорак, вона зібрала б повний зал, вважає Віктор Бронюк. На думку співака, проблема українців у тому, що вони швидко все забувають.

Чи не половина українських виконавців продовжували виступати чи навіть жити в Росії після 2014 року. У 2022 році частина зірок повернулася в Україну і припинила будь-які бізнесові зв’язки з сусідньою країною. Утім, зробили це далеко не всі.

Також частина селебрітіз після 24 лютого просто виїхала за кордон і ніяк не коментує ситуацію в Україні. Так, зокрема зробив Влад Яма, який наразі живе в США. А Потап продовжує товаришувати з російськими зірками та зустрічатися з ними за кордоном, наприклад в ОАЕ.

Віктор Бронюк не вважає вчинок Ями чи дії Івана Дорна, який розважає російську публіку в Франції, чоловічими вчинками. Утім фронтмен українського гурту нікого не засуджує. Він вважає, що кожен сам відповідає за себе і “їм з цим жити”. Про це засновник гурту “ТІК” розповів у коментарі для українських ЗМІ.

Бронюк розповів, скільки українців прийде на концерти Лорак та Повалій
Бронюк розповів, скільки українців прийде на концерти Лорак та Повалій

Що ж до тих, хто й досі перебуває в РФ, як-от Ані Лорак, Антон Лірник, Таїсія Повалій та інші, то Бронюк зізнається: важко зрозуміти природу їхнього вчинку. Мабуть, це тому, що такі люди мислять по-іншому, говорить співак. Хтось із них просто злякався, а хтось керувався суто матеріальними інтересами, вважає Віктор Бронюк.

“Вони ментально з Росії. Ці люди чужі нам за своєю суттю, природою. З ними не можна нічого побудувати… Війна просто допомогла це проявити, дала зрозуміти хто є хто”, — зазначає виконавець.

Ми дійсно побачили “хто чим дихає”, утім, українці швидко забувають і прощають негативні вчинки, вважає соліст “ТІК”. Саме тому, якби зараз в Києві анонсували концерт Таїсії Повалій чи Ані Лорак, їм би вдалося зібрати повні зали шанувальників, запевняє Віктор Бронюк.

Бронюк розповів, скільки українців прийде на концерти Лорак та Повалій
Бронюк розповів, скільки українців прийде на концерти Лорак та Повалій

Співак також розповів, що війна внесла певні корективи у творчі плани його гурту. Тепер хлопці майже не виступають та й на репетиції вдається зібратися рідко, оскільки два учасники “ТІК” наразі захищають країну в лавах ЗСУ. Саме тому Бронюк поки зосереджується на волонтерській діяльності.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.