Як Валерій Залужний вмовив Камалію не йти захищати країну: найбагатша співачка України мала серйозну розмову

Зовсім не Мохаммад Захур у 2022 році вмовив Камалію не ставати на захист країни на рівні з чоловіками. Дізнайтеся, хто вплинув на відому співачку.

Камалія вміє досить вправно обходитися зі зброєю. Співачка проходила навчання та достатньо довго тренувалася. Саме тому у лютому-березні 2022 року вона мала намір піти до війська, щоб бути снайперкою, або виконувати інші бойові завдання. Утім, Камалію тоді відмовили.

Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ
Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ

Співачку переконали, що завдяки волонтерським зборам та іншій роботі, вона зможе набагато багато більше допомогти Україні, ніж перебуваючи в армії. Навіть сам тодішній головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний відмовляв Камалію від такого вчинку.

“Навіть Залужний відмовляв від цього. Він мені так сказав: “Ти набагато більше зробиш в тилу, ніж якщо підеш на фронт”, — розповіла зірка під час інтерв’ю, яке днями з’явилося в мережі.

Камалія вирішила прислухатись з огляду на те, що виховує двох доньок від шлюбу з одним з найбагатших людей країни, підприємцем Мохаммадом Захуром. У 2022 році двійнятам Мірабеллі та Арабеллі було по вісім років.

Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ
Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ

Співачка й до того картала себе, що мало часу вдається проводити з дітьми. Та і не хотіла лишати їх сиротами, бо у війську всіляке може трапитись, а чоловікові зірки на той час було вже 66 років.

Камалія проаналізувала свій намір і зрозуміла, що це було б просто емоційне рішення. До того ж, вступивши до лав армії, співачка мала б проблеми з виїздом за кордон і не могла б відвідувати доньок, які наразі перебувають з батьком у Великобританії.

“Якби їм було хоча б по 16 – 18 років, я б зробила це”, — запевняє Камалія.

Нагадаємо, співачка розлучилася з Мохаммадом у 2023 році. Пара прожила у шлюбі 20 років. Подружжя посварилося через доньку бізнесмена від попереднього шлюбу. Камалія образилася на чоловіка і вирішила розірвати стосунки.

“Я дуже вільна особистість. Якщо на мене починають тиснути, я закриваюся і просто тікаю. Досить просто образити мене словом, щоб я пішла”, — говорить співачка.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.