Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну: “Арабелла хоче в Голлівуд”

Доньки української співачки Камалії вже більше двох років живуть і навчаються в Лондоні. Артистка вже і сама не впевнена, що колись Арабелла і Мірабелла повернуться жити в Україну.

Найбагатша співачка України Камалія має двох доньок: 10-річних двійнят Арабеллу і Мірабеллу. До початку повномасштабної війни в Україні артистка з чоловіком та дітьми жили на Київщині, а їхні доньки навчалися в одній із найпрестижніших приватних шкіл Києва. Варто відзначити, що школа, в якій навчалися зіркові діти, є філією престижної Міжнародної британської школі. Усі предмети там викладають англійською мовою.

Камалія розповіла, як Валерій Залужний вмовив її не вступати в ЗСУ
Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну

Після початку повномасштабної війни в Україну Камалія з дітьми та чоловіком виїхали в Лондон, де Арабелла і Мірабелла пішли у місцеву приватну школу. Адаптація дівчат до школи була легкою, адже в Україні дівчата також навчалися англійською мовою. Та, звісно, доньки Камалії дуже сумували за рідним домом, друзями та звичною обстановкою.

Ще рік назад Камалія розповідала, що Арабелла і Мірабелла мріють повернутися в Україну і плачуть за рідним домом. Та чим довше дівчата знаходяться у Лондоні, тим більше вони звикають до нового місця.

Так, нещодавно Камалія дала коментар журналістці “Люкс Фм” та відповіла, чи повернуться її доньки коли-небудь в Україну жити. Так, співачка зізналася, що поки в Україні триває війна, дівчата точно не повернуться, а на життя після закінчення школи у них є вже свої плани.

Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну
Камалія розповіла, чи повернуться її діти від Захура жити в Україну

Ми не можемо планувати, поки йде війна. Поки йде війна, вони будуть вчитися в Лондоні. Звісно, ми плануємо, що коли закінчиться війна, вони повернуться додому. Але Арабелла вже каже, що після школи вона хоче поїхати вчитися в Голлівуд на акторку. Вона в Лондоні зараз також вчиться в акторській школі: режисура, монтаж, акторська майстерність

, – зізналася Камалія.

Нагадаємо, зараз Камалія не живе разом зі своїми дітьми. Навесні 2023 року співачка розлучилася зі своїм чоловіком Захуром після 20 років шлюбу і повернулася жити в Україну, а ось Арабелла і Мірабелла залишилися жити з батьком у Лондоні.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.