“Нашо нам той Дзідзьо?!”: Юлік розповів, як Лесик пропонував йому створити гурт без Михайла Хоми

DZIDZIO починав сходження у шоубізі за допомогою Юліка та Лесика. Першим гурт покинув Лесик, за ним подався і Юлік. Останній розповів Славі Дьоміну, чому друзяки побили горщики.

Юлік із батьком частенько грали на весіллях. Згодом тато прилаштував сина в гурт. Коли Михайлі Хомі був потрібен клавішник для його команди “Друзі”, йому представили молодика.

З Дзідзьо Юліку було комфортно співпрацювати. Те, що він практично перебував у тіні відомого артиста, його особливо не бентежило. Гурт був доволі популярним. Вони грали багато концертів, непогано заробляли та були шалено популярними.

Юлік розповів, чому покинув Дзідзьо

Згодом музикант відчув, що йому є що сказати людям, і він врешті навчився це робити, тож замислився про самостійну роботу. Оскільки у гурті головні меседжі завжди йшли від лідера, то Юлік не міг втілити власні ідеї в життя.

Поєднувати роль окремого артиста з грою у гурті DZIDZIO музикант не вбачав за можливе. Весь свій час він присвячував роботі в колективі. Щоправда, мав власну студію, де міг робити аранжування.

У просторі поширювалося багато чуток про непорозуміння між учасниками гурту – мовляв, Михайло, Лесик та Юлік сваряться один з одним. Через це в чоловіка виникало чимало проблем.

Юлік розповів, чому покинув Дзідзьо

Коли Юлік почав самотужки випускати пісні, музичні редактори відмовлялися брати контент у ротацію, бо вважали, що артист посварений із Дзідзьо. Те ж саме було й з інтерв’ю. Деякі зверталися до піар-служби Хоми, цікавлячись, “Юлік – хунта, чи наш”.

Непорозуміння виникали ще й коли Юліка плутали з Лесиком. Сам Дзідзьо не особливо часто погоджується на інтерв’ю. А коли гурт покинув Лесик, той дуже часто спілкувався з журналістами, розповідаючи всілякі нісенітниці.

Лесик створив фейковий гурт “Дзідзьо” і намагався переманити Юліка до себе. Попри те, що музикант уже збирався йти від Хоми, він не пристав на цю пропозицію. Не хотів зраджувати Мішу, з яким нормально співпрацювали і який його з усіма познайомив. Натомість колишній колега дуже образився.

Коли Юлік сповістив Хому, що йде від нього, Михайло дав місяць на роздуми. Розсталися вони без сварок та взаємних образ. Дзідзьо навіть дозволив колишньому колезі виконувати пісні з репертуару гурту.

Відтоді минуло 7 років. Назарій Гук не шкодує про те, що сталося. Вихід на сольну кар’єру вважає правильним. А сценічне ім’я з гурту залишив, бо його всі знають саме як Юліка.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.