“На вулиці сказали: “Сидел бы в своем Тернополе”: 43-річний Притула пригадав ситуацію, що трапилась у Києві

Відомий український ведучий і волонтер завітав у гості до Єфросиніної на подкаст. У розмові знаменитість пригадав не найкращу ситуацію зі свого минулого.

Сергій Притула, відомий український волонтер і громадський діяч, нещодавно завітав на подкаст “Квиток на Марс”. У ході розмови зірки обговорили багато цікавих тем, серед яких був і початок кар’єри Сергія Притули. Знаменитість розповів, як він приїхав підкорювати столицю.

Притулу не приймали у Києві

За спогадами відомого волонтера, коли він лише починав працювати в Тернополі, то більше робив акцент саме на заробітку грошей – про амбіції і кар’єру мови не йшло. На початку 2000-х років, коли артиста вперше визнали найкращим ведучим міста та області, він усвідомив, наскільки це приємно.

Тоді, пригадує Притула, в нього з’явилось бажання працювати далі. Втім, продовжив чоловік свою розповідь, в один момент він усвідомив, що залишається поза конкуренцією.

“Ось і коли тебе визнають там найкращим на якомусь рівні другий рік поспіль, третій рік поспіль, четвертий рік поспіль… Ти вже все, розслабляєшся”, – пригадав Притула.

Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль
Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль

Тоді ведучий почав помічати за собою не найкращі речі. Наприклад, він міг прийти на роботу з “пляшечкою” та спокійно і в розслабленому настрої вести ефіри. Коли Сергій Притула усвідомив, що така стежка не приведе його до успіху, вирішив випробувати себе у новому конкурентному середовищі.

“Таким серйозним  конкурентним середовищем я бачив Київ. І коли я в нього потрапив, я зрозумів, що це – м’ясорубка така креативно-індустрійна”, – пригадав Сергій Притула.

Знаменитість розповів, що одразу усвідомив – там на нього не чекали з теплими обіймами та “гарячими” професійними пропозиціями.

Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль
Сергій Притула пригадав, як після переїзду його не приймали у Києві та відправляли в Тернопіль

Ще краще Сергій Притула зрозумів це після одного неприємного випадку просто на вулиці Києва.

“Мені колись на вулиці сказали: “Та что ты сюда приехал, сидел бы в своем Тернополе”, – розповів Притула.

Хоча й почув таку фразу артист від нетверезого чоловіка, такі висловлювання дали ведучому зрозуміти, що в столиці серйозна конкуренція.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.