Камалія вперше після розлучення з мільярдером Захуром зізналася, що має іншого чоловіка: “Я закохана”

Українська співачка Камалія вперше після розставання з Мохаммадом Захуром зізналася, що має нового чоловіка. Артистка ще не готова розкривати його особистість, та зізнається, що закохана.

Камалія прожила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. Жінка мала все: автомобілі, будинки, діаманти і навіть власний літак. Та навесні 2023 року співачка неочікувано оголосила про розлучення з багатієм. Жінка не стала називати причину розлучення та запевнила, що залишиться у гарних відносинах зі своїм ексом, адже вони мають спільних дітей.

Дійсно, після розлучення Камалії і Захура пройшло вже 1,5 роки, а вони досі разом ходять на світські заходи, проводять спільні вихідні з дітьми, а Захур продовжує фінансово утримувати співачку.

Камалія відреагувала на новини про те, що в її ексчоловіка Мохаммада Захура забрали нерухомість
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

На днях вийшло свіже інтерв’ю Камалії на Ютуб-каналі “Влада vs Влащенко”, де співачка вперше зізналася, що має нового чоловіка. За словами артистки, вона закохана та ще не знає, до чого приведуть її стосунки.

Я закохана, але я не знаю, до чого це приведе

, – зізналася Камалія.

При цьому співачка додала, що чоловік, який буде поряд з нею, має бути дуже сильним. Саме тому Камалія наразі не впевнена у майбутньому з обранцем, в якого зараз закохана.

Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

Це повинен бути настільки сильний чоловік, настільки впевнений в собі, який зможе змиритися з тим, що я живу тут і що я постійно, кожні 2 тижні їжджу до дітей. Плюс я їжджу на гастролі, у мене дуже великий об’єм роботи. Виходить, що я сама собі не належу, а як я можу належати комусь? Я навіть Захуру не належала, бо у мене був просто божевільний графік

, – розповіла Камалія.

До слова, кілька місяців назад в Мережі з’явилися фото Камалії, на яких вона була з травмами від побиття. В Мережі ширилися чутки, що співачку побив її новий чоловік. Та сама Камалія ухиляється від питань щодо цих знімків. Співачка говорить, що не знає, звідки ці фото і що це просто фотошоп.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.