“Сюрприз” для татка: Олександр Пономарьов не знав про роман доньки із дівчиною – а Олена Мозгова підтримала

Зовсім недавно 30-річна Зоя Мозгова зробила камінг-аут і показала загалу свою кохану. Дізнаймося, як до подібної новини поставилися її батьки Олена Мозгова та Олександр Пономарьов.

Найбільше новиною про нестандартну орієнтацію Зої Мозгової, певно, був шокований Олександр Пономарьов. Співак хоч і не є біологічним батьком дівчини, але жив однією сім’єю з її мамою Оленою Мозговою 10 років поспіль, тож ставився до дитини як до рідної.

Олександр Пономарьов не знав про закоханість Зої Мозгової

Пономарьов завжди вітав Зою в мережі з днем народження, викладаючи спільні знімки й завжди підкреслював, що у них хороші дружні стосунки. З’ясувалося, що не настільки близькі, адже Зоя чоловіку, якого називає татом, не сповістила про своє кохання.

Донька Олени Мозгової вже рік зустрічається з іншою жінкою. Вони живуть як одна родина й кохають одна одну безмежно. Тож Зоя і наважилася на камінг-аут, щоб сповістити всьому світу про свою закоханість.

Олександр Пономарьов не знав про закоханість Зої Мозгової

Журналісти ICTV поцікавилися в Олександра Пономарьова, чи був він у курсі особливостей доньки. Звісно, артисту не дуже хотілося говорити на цю тему, тож відповів розпливчасто:

“Зараз не на часі це питання. У нас є більші проблеми – війна у країні зараз. Тому…”

Та все ж змушений був додати, що до того, як Зоя сповістила про свою орієнтацію в Інстаграмі, нічого не знав про те, що їй подобаються дівчата. Особисто йому донька про це не розповідала.

Це й не дивно, адже Зоя давно мешкає за кордоном, а Олександр перебуває в Україні, тож бачитися часто й вести щиросердечні розмови у них не було фізичної можливості. Як би там як, але Пономарьов зізнався, що йому “ця історія некомфортна”. А от Олена Мозгова навпаки підтримала доньку в її прагненні бути щасливою.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.