27-річний Melovin врешті дозрів до шлюбу: пропозицію руки й серця зробив одруженій колезі через душ

Співаку Melovin уже 27 років, а він ще жодного разу не був одружений. Дізнаймося, чи вільне серце артиста та кому він готовий віддати руку й серце серед чарівних представниць шоубізу.

За лаштунками знімань концерту до Дня Незалежності Мирославі Мандзюк вдалося поспілкуватися з багатьма зірками. Зокрема, журналістка поцікавилася у Melovin його сердечними справами. І ось що він сповістив на утіху меловінаторам.

Меловін розповів, що вирішив активно ходити на побачення, тому зареєструвався на сайті знайомств. Частенько траплялися екземпляри “ні хурме, ні бурме”, тож доводилося шкодувати про свій лайк під фото.

Melovin освідчився у коханні заміжній колезі

Усе ж двічі вдалося поспілкуватися з претендентами наживо – з хлопцем та дівчиною. Щоправда, кохання в жодному з цих випадків не зародилося. А от кому вдалося заполонити серце блондина, так це співачці Kola. Меловін зробив зізнання:

“Фантастична дівчина. Обожнюю тебе! Виходь за мене!”

Щодо законного чоловіка артистки Костянтин особливо не переймається, мовляв, “не трамвай, об’їде”. Потім пояснив, що жартує. Щоправда, й справді захоплений добротою Насті Прудіус.

Kola у день весілля

Пригадав, як нещодавно вони перетнулися на зніманнях. У гримерці Меловіна не було душу. Стояла спекотна погода й треба було конче помитися. То з усіх артистів лише Kola відгукнулася, запросивши прийти до неї і прийняти душ. Співак підсумував:

“Це було дуже мило”.

Разом із журналісткою Костя відразу ж придумав заголовок для преси: “Melovin мився в душі у Kola”. Ось такий ексклюзив вийшов експромтом. Схоже, тепер у Меловіна в Тіндері розпочнеться справжній бум з охочих запросити помитися.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.