Люблять Чайковського та Земфіру: Іван Дорн розповів про життя своєї сім’ї у Франції без “солодкого”

Іван Дорн рідко показує свою родину в мережі. Та колишня напарниця по дуету Василіса Фролова змогла розговорити колегу. Тож ми дізналися багато цікавого про те, яким суворим батьком є артист.

У 35-річного Івана Дорна з дружиною Анастасією підростають двоє дітей: Василісі 10, а Іванку – 8 років. Артист дуже рідко розповідає про них широкому загалу. Але з Василісою Фроловою вони знайомі 15 років, тож вона мала можливість поставити будь-яке питання.

Дорн розповів про свої методи виховання, які, напевно, багатьом видадуться занадто суворими. Хіба що “правило щигля” можуть взяти на озброєння люди з дітьми. Іван відзначив: “Щоб не підіймати руку, ми підіймаємо палець”. Отже, за провину син чи донька отримують щиглика, а не потиличника.

Як виглядають діти Івана Дорна

Стежить Дорн і за правильним харчуванням нащадків. Якщо вони змели з тарілок м’ясо, а салат залишили, пояснює, що це дуже корисно і теж треба з’їсти. Мовляв, виростуть такі ж м’язисті, як тато.

З солодким у родині теж біда. Брат і сестра можуть їсти солодощі без упину. Тож доводиться лімітувати смаколики. Обмеженню підлягають також хліб та макаронні вироби.

Як виглядають діти Івана Дорна

Вася та Ваня вже вийшли з того віку, щоб дивитися мультики. А коли захоплювалися, то татусь їм частенько вмикав “Сімпсонів” з українським перекладом. Нині доводиться вести борню з планшетами.

Спочатку була норма – 10 прочитаних сторінок книжки й гаджет безлімітно. Нині правила стали суворішими. Скільки часу виділив на читання розумної літератури, стільки ж можеш побавитися у планшеті.

Щодо музикальної частини обмеження не настільки жорсткі. Діти можуть слухати українську 5’nizza, більшість пісень яких російськомовна. Не є під забороною південнокорейський гурт Blackpink.

Та наряду з шедеврами Святослава Вакарчука нащадки Дорна полюбляють слухати й російськомовну Земфіру. А ще татусь привчає їх до класики – вмикає знову ж таки російських композиторів Прокоф’єва та Чайковського.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.