Олег Винник вперше розповів про хворобу, через яку виїхав з України: “Не знав, чи повернусь до життя”

Олег Винник після 2,5 років мовчання вирішив повернутися на українську сцену. Співак оголосив про вихід нової пісні і почав активно давати інтерв'ю.

Український співак Олег Винник до лютого 2022 року був зіркою №1 в Україні. Втім, після початку повномасштабної війни артист різко зник з інфопростору і перестав виходити на зв’язок з прихильниками. Пізніше виявилось, що Винник виїхав з України в Німеччину, а представник співака стверджував, що він там проходить лікування. Та ось чим хворіє Винник, ні артист, ні його представник говорити не став.

Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші
Олег Винник вперше розповів про хворобу, через яку виїхав з України

Через 2,5 роки мовчання і творчого застою Олег Винник вирішив повернутися на сцену. Так, артист вперше за 2,5 роки вийшов на зв’язок зі своїми прихильниками і анонсував вихід нової пісні. Після цього Винник почав активно давати інтерв’ю та з’являтися в медіа, щоб публіка про нього знову згадала.

Так, Винник дав інтерв’ю Олексію Суханову, яке вийшло в рамках шоу “Говорить вся країна” 27 серпня. Там артист розповів про свою загадкову хворобу, через яку він начебто був змушений покинути Україну і поїхати в Німеччину. Олег знову не назвав конкретний діагноз, а лише зазначив, що в перший рік своєї відсутності він був настільки хворий, що не знав, чи взагалі повернеться до життя.

Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого

, – запевнив Винник.

Олег Винник вперше розповів про хворобу, через яку виїхав з України
Олег Винник вперше розповів про хворобу, через яку виїхав з України

На критику у свою сторону Винник також відповів і зазначив, що він “нікуди не втікав, щоб кудись повертатися”.

Варто відзначити, що публіка розділилася на 2 табори. Хтось вважає, що Винник, який боягузливо втік з України, шукає собі виправдання, щоб знову повернутися на сцену. Та є і другий “табір” – фанати артиста, які радіють тому, що Олег повертається в шоу-бізнес і готові знайти виправдання на будь-які його вчинки.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.