“Зараз я можу виступити й за 5 чи 6 тисяч доларів”: Melovin поскаржився, що корпоративи подешевшали вдвічі

Melovin – доволі розкручений співак, який брав участь у "Євробаченні" та має власну міцну аудиторію меловінаторів. Тож цікаво було дізнатися, які гонорари отримує артист за власні виступи.

Костя Бочаров свого часу підкорив глядачів шоу “Х-Фактор”, а згодом і європейську аудиторію. Тож його гонорари тоді злетіли до небес. На корпоративи зірку запрошували, пропонуючи 10 тисяч доларів.

Це було ще у доковідні часи. Особливо багато ладні були платити за виступ, коли артист отримав статуетку M1 Music Awards. Нині все дуже змінилося, й розцінки довелося суттєво знизити.

Melovin розповів, скільки заробляє на корпоративах

Про це 27-річний співак поспілкувався у рамках програми “Тур зірками”. Меловін відзначив, що всі наші артисти виступають виключно перед заможними людьми. Політики у цьому списку не виключення:

“Ні для кого не секрет, що лише перед дуже заможними людьми ми й виступаємо. Це і є наш хліб”.

Щоправда, нині розцінки різко впали практично удвічі. Тепер артист готовий виступити за 4-6 тисяч доларів. Іноді захід благодійний, то доводиться співати абсолютно безплатно. Трапляється по-різному. Нині доволі складно утримувати команду з 5 осіб:

“Дай Боже, заробити в кінці місяця на зарплату команді!”

Всім треба заплатити зарплату, а ще є купа інших статей витрат як то технічне забезпечення, реклама тощо. Тож доводиться щомісяця викладати чималу суму не менш як 100 тис.гривень.

Melovin розповів, скільки заробляє на корпоративах

Квартира в столиці у Кості є вже давно. Складалися всі – Меловін щось заробив, допомогли батьки та хрещена. От тільки зараз заробити на нову оселю дуже важко, скаржиться артист.

Між родичами доволі тісні зв’язки. Так, Бочарову й досі приходить у сни бабуся, хоча жінка померла вже давно. Молодик тішиться через це, сподіваючись, що вона звідкілясь зверху споглядає за ним та намагається утримати від помилкових рішень.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.