Юрій Горбунов “повернувся до витоків”: 54-річний шоумен розповів, чому вирішив змінити “Новий” на “1+1”

Кар'єра Юрія Горбунова тривала десятиліттями, він став обличчям багатьох популярних телепроєктів "1+1". Проте не всі пам'ятають, що на початку свого шляху Горбунов був ведучим й на інших каналах.

Для багатьох глядачів Юрій Горбунов асоціюється саме з “1+1”. Тут він здобув визнання і популярність, став обличчям таких знакових проєктів, як “Танці з зірками”, “Голос країни”, та інших, спробував себе як продюсер.

Але так було не завжди, зірка певний час шукала себе на інших місцях роботи. Як відомо, Юрій встиг досить тривалий час попрацювати на “Новому каналі”, а також на “СТБ”. Чому ж все ж таки він повернувся туди, де починав?

Як це було

Юрій Горбунов на початку кар’єри й зараз. Скриншот фото з Мережі

Після закінчення Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого Горбунов 5 роки працював у місцевому драмтеатрі Івано-Франківська, а потім перебрався до Києва і почав кар’єру телеведучого на УТ-1 у програмах “Три крапки” та “Щасливий дзвінок”. До речі, у кампанії з Машею Єфросиніною. Коли у 1995 році УТ-1 Олександр Роднянський перетворив на “Студію 1+1”, зрозуміло, що й всі працівники, в тому числі Горбунов, стали співробітниками “плюсів”.

Правда, у 1999-му Юрій Горбунов переходить на “Новий канал” у програму “З пивом пор життю” та Підйом” (у парі з тією ж Єфросиніною), а пізніше на якийсь час стає ведучим шоу “Питання для чемпіонів” на “СТБ”. І хоча там все складалося досить успішно, великих перспектив для себе Юрій не бачив. Він розумів, що справжній успіх приходить тоді, коли ти готовий шукати нові можливості та не боїшся залишити зону комфорту. Тому, коли “Альма-матер”, як називає Горбунов “1+1”, покликало у 2006 році шоумена до “витоків” артист не вагаючись повернувся. Серед інших причин свого повернення Юрій зазначає і бажання працювати над новими амбітними проєктами, яких на  “1+1” більше, ніж будь-де, і можливість повернутися до форматів, які принесли йому популярність і любов глядачів. Тож, відтоді як разом з Марічкою Падалко почав вести ранкову передачу “Сніданок”, більше поки що “Плюсам” не зраджував.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.