“Костянтин Меладзе викликав мене в кабінет”: Єва Бушміна вперше розповіла про тет-а-тет з колишнім Брежнєвої

Єва Бушміна брала участь у "Фабриці зірок 3", коли натрапила на очі відомому продюсеру. Коли Костянтин Меладзе запросив молоду виконавицю у кабінет на розмову, вона навіть перелякалася.

Нині Єва Бушміна ті далекі події пригадує зі сміхом. А на початку співочої кар’єри потрапити на співбесіду до самого Костянтина Меладзе їй здавалося чимось нереальним.

Єва Бушміна пригадала розмову з Костянтином Меладзе тет-а-тет

Коли композитор висловив бажання поспілкуватися тет-а-тет, дівчина злякалася – можливо, зробила на шоу щось не так або сказала щось не те. Розмова відбувалася у кабінеті психолога. Продюсер відразу приступив до справи:

“Єво, у мене для тебе є пропозиція. Я хочу, щоб ти стала учасницею однієї з моїх груп”.

Бушміній тоді спало на думку, що мова йде про “Інь і Янь”. Цей молодіжний гурт підходив артистці по духу й віку. Та коли почула від Кості про “ВІА Гру”, то не знала, що й думати. Дівчина обурилася, адже не бачила своєї участі серед настільки розкутих дівчат.

Єва Бушміна пригадала розмову з Костянтином Меладзе тет-а-тет

Ще довгий час, перебуваючи серед “віагрянок”, Єва внутрішньо відчувала, що не дотягує до параметрів рівня “біленької з “ВІА Гри”. Невпевненість співачки підсилювалася численними атаками хейтерів, що писали розгромні коментарі в мережі.

Єва Бушміна пригадала розмову з Костянтином Меладзе тет-а-тет

До того ж співачку постійно допікали папараці. Ці “піран’ї” весь час полювали на неї та фотографували то біля машини, то деінде. Сховатися від них не було жодної можливості.

Нині, коли відтоді минуло 15 років, всі комплекси залишилися позаду. Бушміна дивиться відео виступів гурту за своєї участі й усвідомлює – все було нормально, а вона сама себе марно накручувала.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.