“У 54 роки життя тільки починається”: Марія Бурмака двічі виходила заміж за одного чоловіка й більше не хоче

З батьком своєї доньки Марія Бурмака двічі розписувалася й розлучалася. Нині співачці 54 роки. Дізнаймося, чи вільне серце знаменитості та чи збирається вони знову стати на весільний рушник.

Марія Бурмака дала інтерв’ю Олексію Суханову, в якому, зокрема, торкнулися й особистого життя артистки. Вона пригадала свій невдалий шлюб з Дмитром Небесійчуком, за якого виходила заміж двічі, та сповістила, чи зайняте її серце нині.

Харків’янка вважає роман із батьком своєї доньки “яскравим та романтичним”. Одна біда – чоловік мав проблеми з алкоголем. Тож жінка прийняла рішення розлучитися. Та за рік зіграли ще одне весілля. Дмитро всіма силами намагався подолати залежність, та щось пішло не так. Вже після другого розлучення чоловіка не стало.

Марія Бурмака двічі розлучилася з Дмитром Небесійчуком

Смерть його була страшною. У будинку Небесійчука сталася пожежа. Чому він не врятувався з полум’я, ніхто ніколи не дізнається. Бурмака робить припущення, що через серцевий напад. Дізнавшись про цю трагедію, вона в серцях вигукнула:

“Дімо, що ж ти так рано пішов? У нас же донька!”

Нині намагається пригадувати лише хороше, що було в стосунках. Аналізуючи зараз роки, що минули, артистка не розуміє, навіщо виходила заміж та ще й обвінчалася з Дмитром. Адже згодом довелося брати ще й церковне розлучення.

Марія Бурмака двічі розлучилася з Дмитром Небесійчуком

Дмитро був не єдиним чоловіком у житті Марії. Звісно, захоплювалася й присвячувала коханим пісні. Одним з бойфрендів був програміст. Віктор був на 10 років молодший, але разом вони прожили лише 5 років. Спочатку він ходив на її концерти, потім прийшов полагодити комп’ютер. А коли зірка зламала руку, доглядав хвору й залишився. Бурмака відзначила:

“Ну, життя довше, ніж кохання, так виходить. Декілька яскравих історій було в моєму житті”.

У свої 54 роки знаменитість має, до кого притулитися плечем. Але воліє не називати імені свого обранця. Пропозицію руки й серця бойфренд поки що не робив. Та Марія не певна, чи погодилася б на це, адже виходити заміж більше взагалі не планує.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.