4 рази одружений, 3 – розлучений: Іво Бобул щиро розповів про невірних дружин та одну підступну тещу

Український співак Іво Бобул, відомий не лише своїм бархатистим голосом і численними хітами, а й бурхливим особистим життям. Чотири шлюби та три розлучення — це історія, яка говорить сама за себе.

На каналі “Слава +” Іво Бобул відверто розповів про свої невдалі стосунки.

Шлюб, який тривав лише три місяці

Перший шлюб Іво Бобула був надзвичайно коротким і завершився всього через три місяці після весілля. Співак згадав, як теща заявила, що “в їхній родині музиканти не потрібні”. Вона всіляко намагалася налаштувати доньку проти нього. Так, коли народився первісток, дружина навіть відмовилась прийняти від батька дитини квіти. Співак неодноразово пропонував переїхати якомога далі від тещі, але дружина категорично відмовлялась. В решті решт, все це призвело до розлучення. Важко уявити, які почуття переповнювали Бобула, коли він зрозумів, що його мрії про сімейне щастя були розбиті вже на самому початку.

Зрада, що ранила серце

Друга дружина Іво Бобула зрадила його, коли він був на гастролях. Це було особливо болісно для співака, адже він віддавав себе роботі, намагаючись забезпечити родину. На жаль, коли він повернувся додому, дізнався, що його шлюб знову зруйновано. Це стало для нього серйозним ударом, який підсилив його недовіру до людей.

Лілія Сандулеса

З Лілією після 10 років разом, шлюб також розпався. Хоча Іво не захотів розкривати подробиці цього розлучення, можна лише здогадуватися, що причини були досить серйозними. Їхній шлюб був публічним і обговорюваним, але він закінчився так само як і попередні.

Нарешті щастя

Попри всі труднощі, Іво Бобул таки знайшов своє щастя у четвертому шлюбі з Наталією. Він зізнається, що нарешті зустрів людину, з якою відчуває справжнє розуміння та любов. Їхні стосунки засновані на взаємній повазі та підтримці, і, здається, що після всіх випробувань долі, співак нарешті знайшов те, чого шукав усе життя.

Іво Бобул з Лілією Сандулесою та Наталією. Архівні фото. Скриншот з Мережі

Популярне

Схожі статті

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.