Ольга Харлан зі сльозами почула, про що переписувався за її спиною наречений італієць з Марічкою Падалко

Ольга Харлан, наша неймовірна фехтувальниця, яка вражає не тільки своїми досягненнями, а й принциповістю, патріотизмом та почуттям гумору, знову опинилася в центрі несподіваної ситуації.

Цього разу винуватицею курйозу стала Марічка Падалко.

Телеведуча брала інтерв’ю у спортсменки та раптом розповіла про листування з її нареченим італійцем Луїджі Самеле. Здавалося б, звичайне інтерв’ю, але хто б міг подумати, що в ньому розкриється така зворушлива історія?

Під час інтерв’ю Марічка несподівано згадала, що нещодавно мала честь переписуватися з нареченим Ольги. На ці слова Харлан жартома підняла брову і запитала:

“Ну, розкажи, що це він за моєю спиною переписується?”

Усміхнена Марічка зітхнула і почала свою історію.

Про що написав коханий

Як виявилося, в одному з постів Луїджі поділився своєю радістю щодо перемоги Ольги на Олімпіаді. Марічка привітала його у відповідь. І, ось, що він написав:

“Я в ній ніколи не сумнівався. Вона для цього народжена. Завдяки їй я навчився битися до кінця. Ольга перемогла через те, що вона українка, а ви ніколи не здаєтесь”.

Ці слова так глибоко зворушили обох жінок, що вони не змогли стримати сліз.

Марічка до всього додала, що, читаючи таке,  окрім відчуття  гордості за свою націю, вона також здивувалась, як Ольга за 5 років стосунків, “виховала хлопця”:

“Наскільки він добре розуміє, що таке українці і які вони!”.

Що ж, справді, інколи найзворушливіші моменти приходять несподівано, і навіть звичайне інтерв’ю може перетворитися на маленьке свято емоцій. А Ольга Харлан вчергове довела, що її серце відкрите не тільки для перемог зі шпагою в руці, але й для щирих слів, які пробирають до глибини душі.

Нагадаємо, що днями Ольга повідомила про те, що отримала від коханого пропозицію вийти за нього заміж та красиву каблучку у подарунок і, оскільки Харлан відповіла йому “Так”, то будемо незабаром чекати на весілля цієї прекрасної пари.

Ольга Харлан. Переможниця й наречена. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.

Як склалася доля Слави Фролової, яка була суддею “Україна має талант”: втратила доньку, а син має діагноз

Зірка СТБ Слава Фролова багато років поспіль була суддею шоу "Україна має талант". Та останні роки про жінку нічого не чути у медіапросторі.

Що приготувати з кисломолочного сиру, який майже зіпсувався: рецепт ніжних і соковитих пончиків за 20 хв

Пухкі, смачні і ніжні настільки, що буквально тануть у роті – саме такими виходять сирні пончики за цим рецептом. Готуються такі пончики дуже швидко і просто.