facebook

“Не вистачало драйву”: Валентина Хамайко пояснила, чому покинула першого надійного й турботливого чоловіка

Валентина Хамайко розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк, як складалися її стосунки з Андрієм Оністратом, і чому розпався перший шлюб ведучої та мами 4 дітей.

Уперше, за словами Валентини Хамайко, її нинішній чоловік Андрій Оністрат побачив її на конкурсі “Чорна перлина”, де дівчина отримувала нагороду як модель року. Майбутній благовірний звернув увагу на Валентинину промову українською мовою, хоча перебував там з іншою.

Звісно, того дня красуня його навіть не помітила. Потім подруга запросила її сходити разом на обід. Валентина навіть не підозрювала, що це було не спонтанне запрошення, а організоване Оністратом.

Валентина Хамайко пригадала перший шлюб

Хамайко сподобалося спілкуватися з новим знайомим. Надалі вони весь час спонтанно перетиналися. Наприклад, Валя простувала до травматології, а Андрій приїхав туди на процедури.

Так тривало протягом пів року. Врешті Валентина втямила, що чоловік не просто спілкується з нею, а проявляє ознаки зацікавленості. Оскільки в Оністрата на той момент була жінка й маленька дитина, Хамайко вирішила припинити стосунки, які навіть не встигли до чогось дорости.

Валентина Хамайко одружилася через 18 років з Андрієм Оністратом

Вони не бачилися 3 роки, а знову відновили спілкування лише у 2006 році. За цей час Валентина встигла вийти заміж, трохи пожити у шлюбі й розлучитися. Монотонність і рутинність подружнього життя дозволили Валентині втямити, що таке життя її не влаштовує.

Тож, аби не відчувати кожного дня День бабака, Хамайко перепросила і чоловіка й запропонувала розлучитися. Попри те, що благовірний дуже дбайливо ставився до неї, Валентині хотілося якогось відвертого драйву.

Шлюб з Андрієм Оністратом Валентина Хамайко оформила лише після 18 років спільного життя. Коли в них було трійко дітей, пара обвінчалася. Після того народився ще один хлопчик. А розписалися вони лише у 2024 році.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.