“Важливо залишатися людяними”: 43-річна Наталка Карпа розповіла про давній роман з авторитетом поза законом

Ніхто не має відповіді на питання чому на життєвому шляху доля посилає людину, здавалося б з зовсім іншого соціального кола. Чому шляхи з ним то розходяться, то знову перетинаються.

Наталка Карпа, відома українська співачка, рідко ділиться подробицями свого особистого життя, але в нещодавньому інтерв’ю для YouTube-каналу “Радіо Люкс ФМ” вона несподівано відкрила одну з найтаємничіших сторінок своєї молодості.

Історія із продовженням

До свого одруження з ветераном АТО Євгеном Тереховим, Наталка мала восьмирічні стосунки з чоловіком, який належав до зовсім іншого кола — кримінального. Ця несподівана історія, здавалося б, забута.

Наталка Карпа зі своєю родиною. Скриншот фото з Мережі

Але навіть через багато років, колишній коханий продовжує підтримувати співачку в складні моменти життя.

Карпа згадала один особливо важкий випадок, коли вже після завершення цих стосунків вона опинилася у Львові зі своєю маленькою донькою. У дитини раптово піднялася температура до 40°, і співачка була у відчаї, не знаючи, що робити. “Я була розгублена і відчувала себе абсолютно безсилою, не знала, до кого звернутися”, — пригадує Наталка. Але дивним чином саме в цей момент їй подзвонив її колишній коханий. Він несподівано запропонував свою допомогу, і ця підтримка стала для Карпи справжнім порятунком.

Відтоді пройшли роки, але доля знову звела їх. Наталка поділилася історією, як нещодавно під час гастролей у Трускавці вона випадково зустрілася з цим чоловіком. “Ми дуже тепло поспілкувалися, — розповідає співачка.

Наталка Карпа. Інтерв’ю для YouTube-каналу “Радіо Люкс ФМ”. Скриншот фото з Мережі

Карпа зазначила, що ця зустріч змусила її замислитися про важливість людяності та мудрості, навіть коли шляхи розходяться.

“Я вважаю, що напевно люди мають залишатися людьми мудрими й доцільними”, — підсумувала вона.

Ця розповідь вкотре нагадує, що стосунки можуть мати різні обличчя, але навіть після завершення їхній вплив на наше життя залишається важливим і глибоким. Наталка Карпа показала, що, попри минуле, вона зберігає тепло і вдячність за ті моменти, які подарувала їй доля.

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.