“Не влаштовуйте бенкет під час чуми”: Ада Роговцева звернулася до тих, хто зараз хизується багатством

87-річна легенда українського театру і кіно, Ада Роговцева, вкотре звернулася до суспільства із щирим і проникливим закликом. Вона нагадала про реалії, в яких сьогодні живе Україна.

В інтерв’ю журналісту каналу “Говорить Суханов” актриса засудила тих, хто дозволяє собі забути про події в країні та хизуватися багатством. Її слова адресовані людям, які в цей складний для України час проводять пишні весілля, корпоративи та святкування, ніби не помічаючи, що інші живуть у небезпеці й страху за своїх рідних.

Ада Роговцева звернулась до суспільства. Скриншот фото з Мережі

Голос народу

“Не можна хизуватися багатством тим, в кого діти не на фронті. Треба бути аскетичнішими, делікатнішими, не потрібно тягти на себе ковдру, якщо ви не допомагаєте тим, хто на передовій. Не потрібно влаштовувати бенкет під час чуми”, — із болем у голосі говорить Роговцева.

Ці слова відгукуються багатьом, хто не на словах знає про війну, адже її онук Олексій зараз боронить країну. Спостерігаючи за ситуацією, вона не може залишитися байдужою, коли бачить, що частина суспільства живе так, ніби нічого не трапилось.

“У нас, у тих, чиї діти там, очі інші”, — сказала Ада, підкреслюючи різницю у сприйнятті реальності між тими, чиї рідні на фронті, і тими, хто знаходиться у безпеці. Для родин воїнів кожен день наповнений тривогою, кожен дзвінок може нести як добру, так і страшну звістку. Тому, на її думку, варто бути скромнішими й уважнішими до того, що відбувається навколо.

Втім, Роговцева звертається й до всіх українців, наголошуючи на важливості єдності та підтримки. Вона закликає не забувати про фронт і тих, хто там зараз перебуває, адже ці люди боронять їхні життя і майбутнє.

Цей заклик великої актриси сучасності — ще один її внесок у моральну підтримку суспільства в часи випробувань. Її мудрість та прямолінійність резонують із тими, хто відчуває реалії війни кожного дня, і нагадують про відповідальність за майбутнє країни, яка лежить на кожному.

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.