“Стрічку про батька так і не подивилися”: Назарій та Дмитро Яремчуки проігнорували найкасовішу документалку

Назарій та Дмитро Яремчуки не дали інтерв'ю для документального фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Альберт Цукренко вирішив розібратися, чому так сталося, й поспілкувався з братами.

Назарій Яремчук назвав свого сина Назарієм. Легендарний співак мав двох синів – Назарія і Дмитра. Син Назарія має лише по батькові Назарійович. А Дмитро свого нащадка теж назвав Назарієм. Ось така плеяда Назаріїв утворилася.

Цікавість до неординарної постаті першої української попзірки Назарія Яремчука цього літа отримала новий поштовх. Це пов’язано з виходом документальної стрічки “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, роботу над якою ініціювала донька артиста Марія.

Назарій та Дмитро Яремчуки не подивилися фільм про батька

Коли фільм вийшов у прокат, то побив усі рекорди за зборами, які перевищили 10 млн гривень. От тільки старших дітей у кіно ми не побачили. Тож Цукренко вирішив надолужити цю прогалину й поспілкувався з Назарієм та Дмитром Яремчуками.

Чоловіки певні, що ім’я батька звучить не через вихід фільму, а тому, що він був дуже яскравою та харизматичною особистістю. Брати зізналися, що не знайшли часу переглянути цю кінематографічну роботу.

Назарій та Дмитро Яремчуки не подивилися фільм про батька

Марія Яремчук відзначала, що запрошувала старших родичів дати інтерв’ю, але вони відмовилися. Дмитро відказав, що все було трішки не так, але не схотів вдаватися у деталі. Назарій нагадав, що це не перша стрічка про тата.

До його 60-річчя виходив фільм на Суспільному “Місія, позначена небом”. Були й роботи інших кіностудій, присвячені цьому великому артисту. Фільм Марії теж несе позитив, адже ті, хто не знали особисто Назарія, змогли дізнатися про нього якомога більше.

Нащадки про татуся не забувають. Щороку до його дня народження влаштовують фестиваль “Родина”. Щодо авторських прав на пісні Назарія брати Яремчуки відзначили, що вони є суміжними, адже розподіляються між автором слів, композитором, виконавцем та студією. Тож спадкоємцям – Дмитру, Назарію та Марії Яремчук – належить їхня часточка.

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.