Побили горщики? Чому Alyona Alyona й Jerry Heil на різних сценах: після Євробачення кожна пішла своїм шляхом

Успіх пісні "Teresa & Maria" на сцені Євробачення став одним із найбільш обговорюваних моментів українського шоу-бізнесу. Однак, після спільного тріумфу, шляхи артисток несподівано розійшлися.

Прихильники майже одразу почали помічати певну напругу. Що ж стало причиною розриву і яка “чорна кішка” пробігла між ними?

Перші натяки на відчуження

Після успіху на Євробаченні шанувальники чекали на подальші спільні проєкти від Alyona Alyona та Jerry Heil, але з часом кожна з них почала зосереджуватися на власній кар’єрі. Alyona Alyona занурилася у свою сольну творчість, досліджуючи нові стилі. Порадувала також багатьох спільним виступом на сцені з Джамалою.

Але буквально днями скасувала раніше анонсовані концерти, про що й повідомила:

“Через ряд певних обставин зі здоров’ям, які стали на шляху нашої з вами зустрічі у європейських містах, я вимушена повідомити, що наразі ці концерти скасовані”

Jerry Heil також активно просувалася у музичній індустрії. Записала кліп на пісню “Губи у губах” з Дантесом, подала трек “All Eyes On Kids” на GRAMMY.

Jerry Heil працює над новими проєктами. Скриншот фото з Мережі

І хоча на початку це виглядало як природний розвиток подій, фанати помітили, що артистки перестали взаємодіяти одна з одною в соціальних мережах і зникли спільні публікації, якими вони раніше так щедро ділилися. Невже між ними справді виникли розбіжності?

Ймовірні причини розриву

Джерела близькі до обох артисток вказують, що між Alyona Alyona та Jerry Heil виникли творчі розбіжності ще на етапі підготовки до Євробачення. Alyona Alyona завжди тяжіла до більш соціальних тем у своїй музиці, часто торкаючись питань суспільної нерівності, прав людей та особистих історій. Jerry Heil, зі свого боку, відома своєю вільнодумністю та експериментами, що не завжди збігалося з творчим баченням її колеги.

Інша версія стверджує, що проблема виникла через різні підходи до публічності та роботи з медіа.

Поки що жодна з виконавиць не коментували цю тему й, очевидно, не планує відновлювати тісну співпрацю найближчим часом.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.