“Не хочу наговорювати”: Вадим Олійник розповів про скандали Дантеса з Могилевською на “Фабриці зірок”

Нещодавно співак Вадим Олійник розповів про стосунки, що склалися між ним, Дантесом та Наталією Могилевською, яка була їхнім куратором на "Фабриці зірок".

Шоу-бізнес не завжди настільки гламурний, як здається на екранах. Кулуарні інтриги, гострі конфлікти та скандали завжди супроводжують зірок, особливо коли йдеться про популярні телевізійні проєкти. Одним із таких прикладів стала історія, яку Вадим Олійник пригадав з часів “Фабрики зірок”. І хоча він намагався бути максимально дипломатичним, в його словах явно відчувалася прихована гіркота.

Вадим Олійник розповів про скандали Дантеса з Могилевською на “Фабриці зірок”. Скриншот фото з Мережі

Під час інтерв’ю Вадим Олійник, з посмішкою на обличчі, сказав:

“Не хочу наговорювати, але скандали між Дантесом і Могилевською були, м’яко кажучи, цікавими.”

Характерами не зійшлися

За його словами, робота над шоу “Фабрика зірок” вимагала постійної комунікації з продюсерами, а Дантес і Могилевська, як виявилось, мали різні погляди на те, як усе має відбуватися. Могилевська, відома своїм вимогливим характером і безкомпромісним підходом до роботи, явно не мирилася з “мінливим” ставленням Дантеса.

“Вони могли сперечатися буквально про все” — продовжує Вадим. Дантес, судячи з його слів, мабуть, завжди був трохи бунтарем. Йому не подобалось, коли хтось намагався контролювати його творчість. А Могилевська — це про контроль, дисципліну і професіоналізм на 110%. Олійник зазначив, що, попри всі непорозуміння, конфлікти мали й позитивний бік — вони додавали напруги та емоцій у шоу, що тримало глядачів біля екранів.

Втім, навіть за кілька років після завершення проєкту, Вадим продовжує залишатися нейтральним і не хоче “роздувати” минулі конфлікти: “Не буду нікого звинувачувати”, але там було на що подивитися. Втім, вважає співак, головне — це те, що кожен виніс свої уроки.

Чи залишились ті суперечки в минулому, чи досі тліють на фоні публічної дружби? Олійник залишив це питання відкритим, але натякнув, що залаштункові сюжети можуть бути більш гостроцікавими, ніж самі виступи на сцені.

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.