Тарас Тополя розповів про своє ставлення до Олега Винника і що зробить при зустрічі з ним: “Це українець”

Український музикант Тарас Тополя розповів про своє ставлення до артиста-втікача Олега Винника. Співак зазначив, що не має права засуджувати інших людей.

Після початку повномасштабної війни в Україні зірки шоу-бізнесу поділилися на кілька таборів. Були ті, хто почав активно підтримувати Батьківщину і навіть пішли на фронт. Серед них відомий музикант, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя.

Були й інші артисти, які своєю поведінкою розчарували публіку. Один із таких – Олег Винник. Співак виїхав з України до Німеччини і на довгий час зник з інфопростору. А в своєму першому інтерв’ю після зникнення Винник заявив, що не бачить сенсу у тому, щоб перебувати в Україні, адже на фронт він точно не піде.

На днях Тарас Тополя дав інтерв’ю телеканалу “Дім”, в якому розповів про своє відношення до Олега Винника. Співак зазначив, що немає неприязні до артиста і при зустрічі з ним – обов’язково привітається. За словами Тополі, він негативно відноситься лише до росіян, а Олег Винник продовжує бути українцем.

Тарас Тополя сповістив про рекордну суму зібрану в американо-канадському турі
Тарас Тополя розповів про своє ставлення до Олега Винника

Я можу сто п’ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу

, – відзначив Тарас.

Нагадаємо, Олег Винник, який понад 2 роки перебував в Німеччині та не з’являвся в інфопросторі, нещодавно оголосив про своє повернення на сцену. Так, чоловік записав відеозвернення до своїх прихильників, де анонсував вихід новою пісні і зазначив, що планує тур з концертами по країнах Європи. Крім того, Винник почав активно давати інтерв’ю і все частіше з’являтися в інфопросторі. Та українська аудиторія досить холодно відреагувала на повернення Олега на сцену. Хоча частина його відданих фанатів все ж підтримує артиста. Прихильники знаходять виправдання поведінці Олега Винника.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.