Наталія Могилевська розповіла, чим захоплюються її 2 доньки: на жаль, не співами, тож артистками не стануть

Наталія Могилевська стала прийомною мамою для двох сестричок ще у 2022 році. Та на широкий загал відкрила таємницю лише цьогоріч. Тепер постійно ділиться новинами з життя родини.

49-річна Наталія Могилевська майже 2 роки виховує двох сестричок. За цей час Мішель і Софія стали для знаменитості немовби рідними. Про особливості виховання дівчаток зірка розповіла каналу “Київ 24”.

Наталія Могилевська розповіла про таланти доньок

Попервах співачка побачила маленьку Соню й вирішила взяти за доньку. А дізнавшись, що в дитини є ще й старша сестра, зрозуміла, що не можна роз’єднувати дівчаток:

“Я не планувала, чесно кажучи. Просто любов з першого погляду”.

Нині старшій сестрі 13 років, а молодшій минуло 4 рочки. Мала була у доволі жалюгідному стані. Вона не могла ходити, говорити, їсти самостійно. Для неї довелося багато дечого організовувати й допомагати.

Мішель якнайшвидше потребувала психологічної допомоги. Довелося пояснювати дитині, як потрібно ставитися до життя, комунікувати з дорослими, вибудовувати власні кордони й багато дечого іншого.

Артистка й досі не наважилася показати в мережі обличчя дівчаток, хоча репортажі з родинного гніздечка робить регулярно. Новоспеченій матусі довелося й самій прочитати купу книжок із виховання дітей та на психологічні теми, щоб правильно вибудовувати стосунки.

Сестрички, адаптувавшись до нормальних умов життя, стали веселими й активними. Полюбляють співати й танцювати. Але таланту, потрібного для підкорення сцени, Наталія у доньках поки не бачить.

Могилевська схиляється до думки, що Мішель та Соні краще даються фізичні вправи. Старша сестра обожнює грати у футбол. Спочатку ганяла м’яча з хлопчиками. Потім матуся записала дитину до жіночої футбольної команди.

Соня обожнює розвивати м’язи, бавлячись на ліжку, зверху якого вмонтована шведська стінка. Тож і вона, певно, обере для себе надалі якийсь вид спорту.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?