“Нічого собі питання!”: Амадор Лопес відповів Дьоміну, як відреагує на зізнання в коханні від чоловіка

Амадор Лопес давно підкорив українських глядачів своєю харизмою, енергійністю та екзотичною зовнішністю. Нещодавно він став гостем інтерв'ю на YouTube-каналі "Слава+" у журналіста Слави Дьоміна.

Хто ж такий Амадор Лопес і як він став українцем?

Лопес — уродженець Венесуели, але вже багато років він проживає в Україні, де активно розвиває свою кар’єру танцівника, хореографа та музиканта. Заснувавши шоу-балет “Rumbero’s”, він швидко завоював любов української аудиторії завдяки своїм яскравим постановкам та життєрадісному настрою. Українське громадянство для Амадора стало не просто документом, а частиною його нового життя. Яскраві танці й музичні виступи артиста є незамінною частиною багатьох телевізійних проєктів. Проте не тільки талант і бездоганне виконання привертають увагу до нього — відвертість і почуття гумору також підкуповують українську публіку. Завжди відкритий до спілкування і готовий ділитися своїм досвідом, Амадор встиг стати справжнім улюбленцем українців.

Несподіване питання

Під час останнього інтерв’ю для “Слава+” Дьомін вирішив задати кілька провокативних запитань, стосовно того, як Лопес ставиться до одностатевих стосунків і що б він зробив, якби чоловік зізнався йому в коханні. Амадор, явно здивований, не зміг приховати своєї реакції: “Нічого собі питання!” — сказав він з подивом.

Амадор Лопес відреагував на дивне питання Дьоміна. Скриншот фото з Мережі

Однак, не зважаючи на початковий шок, Лопес все ж вирішив відповісти прямо й щиро. Він підкреслив, що до різних орієнтацій ставиться толерантно і вважає, що кожна людина має право на своє щастя. При цьому він зазначив, що сам любить українських дівчат і не має жодних інтересів у чоловіках. Однак його по-справжньому здивувала не стільки суть питання, скільки загальна увага суспільства до того, “хто з ким спить”. Амадор висловив свою думку про те, що багато людей приділяють нездорову увагу чужому особистому життю, коли є набагато важливіші теми для обговорення.

А ще чоловік розповів, що не має часу влаштувати особисте життя, хоча дуже мріє мати поряд люблячу та дбайливу жінку, “яка б чекала вдома, обіймала та цілувала”.

Популярне

Схожі статті

Не все, що смачно є корисним: ці небезпечні для здоровʼя варення ви точно знайдете у своїй коморі

Домашнім варенням так приємно насолоджуватися взимку. Проте, не всі його види однаково корисні. Деякі рецепти варення можуть приховувати загрози для здоров'я.

З кожним днем він все смачніше. Диво-пиріг з 2 видами начинки, який мене навчила готувати кума із Закарпаття

Уявіть собі пиріг, який з кожним днем стає ще смачнішим. Це не казка, а традиційний пиріг із Закарпаття, який завдяки двом видам начинки підкорює всіх своїм неповторним смаком та ароматом.

Парадокс: Клавдію Петрівну обожнюють, а 19-річну Соломію Опришко захейтели. Як слухачі сприйняли співачку?

В естрадному світі інколи трапляються такі парадокси, що змушують замислитися над сутністю суспільства та його реакціями на нові таланти. Прикладом цього стала Соломія Опришко.