“Від мене тільки тост і подарунок”: Світлана Білоножко пригадала нещодавнє весілля 22-річного онука Віталія

Світлана Білоножко не нарадується на щастя свого 22-річного онука Віталія, який нещодавно одружився з чарівною дівчиною Софією. Шкода, що Віталій Білоножко-старший не дожив до цього дня.

Бабуся Світлана Білоножко ніяк не натішиться своїм онуком та його молодою дружиною. Попри те, що Віталій, названий на честь видатного дідуся, має всього 22 роки, він усвідомлено став на весільний рушник із гарною дівчиною Софією.

Молодята самі розпланували своє весілля, а батьки лише дослухалися, розповіла вдова Віталія Білоножка Ростиславу Калацинському. Бабуся взагалі не брала участі у підготовці весільної церемонії. Її запросили як гостю. Тож Світлана Вікторівна підготувала лише тост і подарунок.

Світлана Білоножко розповіла про весілля онука Віталія

Білоножко відзначила, що сучасна молодь напрочуд унікальна. Вони знають, чого хочуть, й самі все це роблять, не чекаючи ні від кого допомоги. Віталій займається монтажем, і вже має власну фірму, яку відкрив разом із другом.

Світлана Білоножко розповіла про весілля онука Віталія

Його обраниця Сонечка є мікробіологинею. Вона навчається на вірусологиню. Попри те, що дівчина ще не отримала диплом, уже заробляє гроші, викладаючи в англійській школі. Пані Світлана назвала дружину онука “розумницею”, “тендітною” та “красунею”.

Наречену онука Білоножко назвала хорошим вибором. Мовляв, онук “усе робить правильно”. Жінка певна, що саме ця дівчина стане для Віталія не лише хорошою дружиною, але й справжнім другом.

Світлана Білоножко розповіла про весілля онука Віталія

Познайомилися голубки на вечірці. Спочатку Віталик не звернув уваги на Соню. Але дівчина доклала певних зусиль, щоб виокремитися в очах молодика й зуміла зацікавити собою.

Дівчина не прогадала, адже Віталик виявився надзвичайно уважним і дуже серйозно ставиться до подружнього життя. Тож бабуся Світлана сподівається, що у них усе буде добре.

Популярне

Схожі статті

“Двоє власних і двоє прийомних”: після 45 років Святослав Вакарчук став багатодітним батьком

Святослав Вакарчук складає враження чоловіка-одинака, бо ніколи не показує на загал свою кохану. Та за 49 років устиг стати багатодітним батьком двох рідних та названих дітей.

“Трішки печива Орео, вершків та сиру”: мій десерт без випікання у кондитерській не придбаєш

Коли гості побачать цей десерт, то забудуть про інше частування, бо захочуть покуштувати подібну красу терміново. Ви ж зготуєте тортик, навіть не вмикаючи духовки.

“Тепер у мене є чудова відмазка”: 29-річна зірка “Будиночка на щастя” Анна Кошмал випнула вагітний животик

29-річна Анна Кошмал сповістила про свою другу вагітність. От тільки зробила це зірка "Сватів" доволі креативно, просто танцюючи й погладжуючи животик, не сказавши жодного слова.